fbpx

Uitwaaien op Ameland, dit zijn de hotspots

Heb je bijna vakantie en heb je zin om even helemaal tot rust te komen? Hoe leuk is het dan om even uit te waaien op het mooie Waddeneiland Ameland? In de vorige post kon je al lezen wat er te doen is op Vlieland, nu is het mooie Ameland aan de beurt. Wat zijn de must sees van dit Nederlandse eiland?

1) Relaxen bij het Strandhuys

Heb je zin om even lekker uit te waaien onder het genot van een hapje en drankje? Je kan ervoor kiezen om plaats te nemen in het restaurant, of voor het zonnige terras. Wij weten het wel! Naast dat je de lekkere beefburgers kan proeven, kan je natuurlijk ook gewoon voor een glas bubbels gaan.

strandhuys vanaf strand Uitwaaien op Ameland, dit zijn de hotspots

Bron: het Strandhuys

2) Borrelen bij Beachclub the Sunset

Plof neer op één van de loungebanken op het terras en geniet van een uitgebreide lunch, lekkere hapjes, of huisgemaakte cocktails.

beachclub the sunset 8 1 Uitwaaien op Ameland, dit zijn de hotspots

Bron: Beachclub the Sunset

3) Proeven bij Rixt

Grote ronde tafels, een open keuken en gedroogde hammen: Rixt is STOER! Alle gerechten zijn bedoeld om te delen en lekker te proeven. Je kunt naar hartenlust gerechten door elkaar bestellen en uiteraard zoveel of zo weinig als je wil. Alles is vers en wordt ‘a la minute’ bereid.

l 8b4b6a079e24cdc19e67f591f572f9af Uitwaaien op Ameland, dit zijn de hotspots

Bron: Rixt

4) Uit je comfortzone

Houd je van spanning en uitdaging? Hoe gaaf is het dan om te gaan skydiven? Er is genoeg te zien op Ameland!  Je springt samen met een ervaren instructeur uit het vliegtuig. Na een vrije val van 30 seconden opent je instructeur de 2 persoons-parachute en maak je een onvergetelijke rondvlucht boven Aameland.

9 Uitwaaien op Ameland, dit zijn de hotspots

Bron: Skydive Ameland

5) Ameland verkennen

Blijf je toch liever op de grond? Huur een fiets en verken het mooie Nederlandse eiland. Je ontdekt zo de mooiste plekjes en komt op lekken waar je nog niet eerder was geweest.

11592 Uitwaaien op Ameland, dit zijn de hotspots

Bron: Wikipedia.nlWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF