fbpx

Top 5 leesboeken van dit moment + winactie

Ontspanning is… Af en toe een boek lezen! Dé ideale manier om helemaal tot rust te komen. Nu de dagen weer korter en kouder worden, is het heerlijk om ‘s avonds bij de openhaard een boek te lezen. Misschien onder het genot van een kop thee met een aantal chocoladepepernoten. Of een zak… Wij geven 5 tips voor de beste leesboeken van dit moment. 

1. Dan neem je toch gewoon een nieuwe

Iedereen die ooit een huisdier heeft gehad, weet hoe innig de band tussen mens en dier kan zijn. Toch lijkt verdriet om de dood van een dier nog altijd taboe, iets waarvoor je je zou moeten schamen. In Dan neem je toch gewoon een nieuwe schrijft Antoinette Scheulderman openhartig over haar eigen ervaringen, gaat te rade bij bekende baasjes die vertellen over de liefde voor en de lol met hun dieren, maar ook over het verdriet en het gemis als ze er opeens niet meer zijn, en vraagt deskundigen om advies. Er staan interviews in met onder andere Eva Jinek, Paul de Leeuw, Barry Hay, Saskia Noort en Bridget Maasland.

9789048844555 Top 5 leesboeken van dit moment + winactie

2. Ijskoud

In 1993 verdwijnt tijdens nieuwjaarsnacht de zestienjarige Johanna van Vliet op mysterieuze wijze. Niemand heeft iets gezien en de sporen lijken al snel dood te lopen. Vijfentwintig jaar later verdiept inspecteur Ben de Groot zich opnieuw in de zaak, in de hoop hem alsnog op te lossen. Maar daar lijken Johanna’s broer en bejaarde vader onaangenaam verrast door te zijn…

9200000095274500 Top 5 leesboeken van dit moment + winactie

3. Mijn zusje de seriemoordenaar

Koredes zusje Ayoola is in alles het tegenovergestelde van wat zij is: ze is het favoriete kind, bloedmooi, neemt het leven niet al te serieus – en is een seriemoordenaar. Geen man overleeft een relatie met haar. Zussen ben je echter voor het leven, dus Korede helpt haar keer op keer. Wanneer de knappe arts in het ziekenhuis waar Korede werkt, op wie ze heimelijk verliefd is, ook voor Ayoola’s charmes bezwijkt, staat Korede echter voor een gruwelijk dilemma: kiest ze voor haar zusje, of voor zichzelf?

Braithwaite O Mijn zusje de seriemoordenaar 2 Top 5 leesboeken van dit moment + winactie

4. De antwoorden op de grote vragen

Dit is het laatste boek van professor Stephen Hawking, die in maart 2018 overleed. Hoe is alles begonnen? Is er intelligent leven elders in het heelal? Kunnen we de toekomst voorspellen? Bestaat er een God? Wat zit er in een zwart gat? Zijn tijdreizen mogelijk? Moeten we de ruimte koloniseren? Hoe geven wij de toekomst vorm? De wereldberoemde wetenschapper Stephen Hawking laat ons zijn laatste ideeën over de grootste vragen van het universum na in dit briljante, postuum uitgegeven werk.

9200000095300990 Top 5 leesboeken van dit moment + winactie

5. De zeven zussen

Na de plotselinge dood van hun vader komen Maia en haar zussen bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst. Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de glamour van de jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?

9200000078832053 Top 5 leesboeken van dit moment + winactie

Win!

Wil jij kans maken op het boek ‘Mijn zusje de serie moordenaar’? Wij mogen drie gesigneerde exemplaren hiervan weggeven! Meedoen is heel simpel: stuur een mail naar winactie@wendymultimedia.nl met daarin de reden waarom jij dit boek zo graag wilt winnen. Wij zoeken volgende week de winnaars uit!

Abonnement WENDY magazine

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF