fbpx

Tony’s Chocolonely opent zijn eigen Super Store!

Wie kent het niet….de heerlijke chocolade repen van Tony’s! Tony’s Chocolonely staat bekend om zijn heerlijke en unieke smaken. Daarnaast zijn ze voor eerlijke handel in de chocolade-industrie en streven ze er naar om chocolade 100% slaafvrij te maken. Speciaal voor de echte fans kan je tegenwoordig je eigen Tony reep maken! Dit kan je maken in hun eigen Super Store, die pas net is geopend!

Super Store

Om het verhaal van Tony nog beter te kunnen verspreiden hebben ze hun eigen Super Store geopend, gelegen vlakbij de Dam in Amsterdam. Tony staat namelijk helemaal in het teken van Fairtrade. Dit is terug te zien in de store! Ze vertellen jou over de misstanden in de cacao-industrie en hoe we dit met elkaar kunnen verbeteren. Naast dat je daar alle smaken kunt proeven is er nog veel meer te beleven. Zoals een foto maken bij het mega-monster-super-chocomaat of een nieuwe Tony’s gadget kopen.

Tony’s Unlimited

Maar nu! Chocofans opgelet! Sinds 10 november kan je nu een eigen chocolade reep samenstellen, met diverse ingrediënten waar je uit kan kiezen zoals: kletskop, framboos, rozenmuisjes en nog veel meer. Het is super simpel en erg lekker!

https://www.instagram.com/p/BqHwsnfFjXT/

Hoe werkt het?

In de Super Store kan je via iPads je eigen ‘Tony’s Unlimiteds’ maken. Je hebt keuze uit pure chocolade, melk chocolade of witte chocolade. (Tip: combineer twee smaken voor het aller lekkerste resultaat!) Daarna mag je je eigen favorieten ingrediënten toevoegen en je eigen wikkel ontwerpen. Perfect als cadeautje (aan een ander of jezelf). Binnen 1 uur kan je je eigen gemaakte reep ophalen bij de kassa.

WIN!

Ben jij de ultieme chocolade liefhebber? Dan is deze winactie wat voor jou! Tony’s presenteert namelijk op 29 november het jaarFairslag, een open evaluatie van het afgelopen jaar. Zij vertelt dan meer over de route naar 100% slaafvrije chocolade. Iedereen die voor die missie belangrijk is, wordt uitgenodigd: retailers, cacaoboeren, leveranciers, chocofans, en jij natuurlijk. Je kunt hier chocolade proeven, een drankje doen en natuurlijk mag er ook gedanst worden, want er zijn leuke acts. Wil jij hier bij zijn? Dat kan! Wij geven 5 x 2 kaartjes weg. Lijkt dit jou leuk? Stuur dan een mailtje naar winactie@wendymultimedia.nl met jouw contact- en adresgegevens en wie weet ben jij er 29 november bij!

https://www.instagram.com/p/Bof7t-ki4GY/

Benieuwd naar de positieve effecten van chocolade? Lees het hier! 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF