fbpx

Tips voor een speciale Valentijnsdag

Tips voor een speciale ValentijnsdagNatuurlijk is het elke dag belangrijk om je geliefde lief te hebben, maar met Valentijnsdag is het leuk om net wat meer aandacht aan elkaar te besteden. Ga je erop uit of maak je er een romantisch avondje thuis van? Wij hebben een aantal tips voor een speciale Valentijnsdag voor jullie op een rijtje gezet.

Valentijn dinner cruise Amsterdam

Een romantische boottocht over de grachten van Amsterdam onder het genot van een glaasje bubbels en een viergangendiner. Varend langs de mooie lichtjes van Amsterdam. Romantisch toch? Zie jij het al voor je?

stromma-valentijn

Kijk voor meer informatie op Stromma.nl.

Valentijn high tea

Lekker met je geliefde genieten van een high tea met Valentijn? Dat kan onder andere bij Ma Bella Cakery in Amsterdam en Almere. Op zondag 12 februari 2017 organiseert de cakery een high tea met hartige en zoete snacks. Van een soepje en een sandwich tot aan taarten en scones. Het kan allemaal! Wil jij liever thuis genieten van zoete Valentijn traktaties? Bestel dan een high tea to go pakketje.

1604_volgeboekt-web-bericht

Reserveren of bestellen kan via Mabellacakery.nl.

Vakantieveilingen

Je kunt natuurlijk ook een leuk uitje ‘winnen’. Op Vakantieveilingen, onder het kopje ‘Valentijn’, staan steeds verschillende leuke uitjes door het hele land, waar je op kunt bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantisch hotelletje, een lekker etentje of een dagje sauna?

shutterstock_383952526

Strandwandeling

Hand in hand lopen langs het water terwijl jullie naar de sterren kijken. Dit is op en top romantiek! Nederland heeft mooie plekjes waar je een mooie strandwandeling kunt maken! De Waddeneilanden, het strand van Scheveningen of een strandje in Zeeland zijn geschikte plekken voor een romantische wandeling met Valentijn.

shutterstock_180884936

Lekker thuis

Het is natuurlijk ook heerlijk om thuis met je lief samen tijd te spenderen. Lekker voor of met elkaar koken en romantisch dineren bij kaarslicht of samen knus op de bank onder een plaid een filmpje kijken. Op de website van Pathé thuis kun je een film huren om thuis te kijken. Er is een gevarieerd aanbod van films die net in de bioscoop hebben gedraaid maar je kunt ook een wat oudere film kijken. Wil jij een film kijken met een Netflix of Videoland account?
Dan maken deze films je romantische avond compleet:

? Pretty woman
? Mannenharten
? P.S. I love you
? Dear John

shutterstock_334277438

Beeld: Shutterstock
Bronnen: Stromma, Ma Bella Cakery, Vakantieveilingen, Pathé thuis, Netflix, Videoland

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF