fbpx

Tips voor een sfeervolle tuin in de winter

We moeten eraan geloven, de herfst en winter zijn weer in aantocht. Wat voor veel mensen betekent dat er niet meer wordt omgekeken naar de tuin of het balkon. Maar ook in koude maanden kun je genieten van jouw tuintje. Zorg voor een sfeervolle tuin met deze tips!

Planten

Kleur en geur dragen bij aan een goede sfeer, een tuin heeft planten nodig. En ja het is winter, maar dat betekent niet dat je niet kan genieten van een kleurrijke tuin. Er zijn superveel planten die op hun mooist bloeien in de koude maanden. Zoals de kerstroos, winterjasmijn, toverhazelaars en nog veel meer.

Verlichting

Als er iets is wat zorgt voor sfeer in jouw buitenruimte is het wel verlichting. Het geeft een romantische touch aan je tuin. In deze donkere maanden kan je met lichtsnoerbuiten.com jouw buitenruimte gezellig maken. Door het koppelbare systeem verlicht je je tuin, overkapping of balkon mooi op maat. Niet getreurd ook in de zomermaanden kan je gebruik maken van de snoeren, je kan ze namelijk het hele jaar door laten hangen. Zo hoeft het nooit donker en grauw te zijn in je tuin.

Buitenvuur

Wat is nou lekkerder dan een knisperend vuurtje? Het is niet alleen gezellig maar ook heerlijk warm. Je hebt verschillende opties: tuinhaarden, vuurkorven en tuinkacheltjes. Vind je dat vuur maar niks maar wil je wel de warmte, dan kun je ook nog altijd voor een heater gaan. Zo kan je deze herfst gezellig buiten zitten zonder te bevriezen.

Decoratie

Deze mag natuurlijk niet ontbreken uit het rijtje. Decoratie is echt de key voor een sfeervolle tuin. Zoals we bij tip 1 al hebben aangegeven, ben niet bang voor een beetje kleur in de tuin. Leef je uit en decoreer met gezellige, gekleurde kussens en plaids. Match deze vervolgens met gekleurde potten, takken en manden. Dit is decoratie die langere tijd kan blijven staan dus hier geniet je de hele herfst en winter van.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF