fbpx

4 tips om het jezelf gemakkelijker te maken in het nieuwe jaar

Het afgelopen jaar was weer een jaar vol belevenissen. Zo hebben we dingen geleerd over onszelf die we meenemen het nieuwe jaar in. Heb jij een mooi lijstje met goede voornemens gemaakt? Wij helpen je om 2024 nog beter te maken dan 2023.

1. Schaf een duurbelsysteem aan

Heb jij dit jaar ook veel pakketjes gemist doordat je niet thuis was? Of stond je lieve buurvrouw aan de deur met een prangende vraag, maar was jij er niet om antwoord te geven? Erg vervelend en onhandig, dat is zeker. Wist je dat je deze nare situaties kunt voorkomen? Door de Ring deurbel loop jij niemand mis. Extra voordeel is dat deze handige deurbel een videosysteem heeft, zo is je huis ook beveiligd.

2. Ruim je bureaublad op

Dat een opgeruimd bureau een opgeruimd hoofd betekent, hoeven we jou vast niet uit te leggen, maar hoe zit dit voor je virtuele bureau? We hebben het over het bureaublad op je laptop of tablet. Kun jij alles terugvinden of is het een warboel van open tabbladen? Hoog tijd om eens een grote schoonmaak te houden en de chaos in je laptop op te ruimen. Het is absoluut geen leuk klusje, maar achteraf zul je blij zijn!

3. Koop een planner

Heb jij nog een papieren agenda of doe je alles via je telefoon? Het gaat er natuurlijk om dat het voor jou werkt, maar een papieren agenda of planner zijn vaak wel erg overzichtelijk. Tegenwoordig stikt het ervan, maar ga toch eens zoeken naar een fijn exemplaar. Zorg er ook voor dat het een mooie is, zo wordt het plannen alleen maar leuker!

4. Verkoop oude kleding

Dit is het moment om al je oude kleding te verkopen via tweedehands kledingsites. Misschien ben je er nog niet zo wegwijs in, maar het extra zakcentje zal je direct belonen. Dat geld kun je dan weer mooi bij een nieuwe voorjaarsgarderobe leggen, want ja: het voorjaar komt er zo langzamerhand weer aan!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF