fbpx

Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Benieuwd naar wat jouw horoscoop zegt over je liefdesleven en je toekomst in de maand september? Onze WENDY-expert en astroloog Esther van Heerebeek van het 12e huis deelt elke maand de tarotkaart van jouw sterrenbeeld en voorspelt je horoscoop. 

Ram 21-3 t/m 20-4 – Tarotkaart:  8 van Zwaarden

Afbeelding1 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

De kans is groot dat je in september vaak in gedachten bent, nadenkt of piekert. Je probeert oplossingen te vinden voor problemen of uit te zoeken wat je werkelijk wilt. Dit kan met je job, je relatie of je financiën te maken hebben. Helaas brengt je dat niet echt verder, je zet jezelf namelijk vast met al dat denken. Je bent gevoelig voor hoofdpijn en dat kan door al dat gepieker eerder op gaan spelen. Het is beter om juist te gevoel te volgen deze maand, je intuïtie te laten spreken. Daar kom je wel verder mee en het zorgt ervoor dat je de juiste beslissingen neemt. Wanneer je hier voor open kunt staan, krijg je vanzelf nieuwe inzichten en de nodige inspiratie, dus zeker de moeite waard. Maak het jezelf gewoon niet te moeilijk deze maand.

Stier 21-4 t/m 20-5 – Tarotkaart: Schildknaap van Zwaarden

Afbeelding2 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

De maand september vraagt het een en ander van je, Stier. Een flexibele houding en een open mind. Er zijn namelijk de nodige veranderingen op komst en als standvastig en behoudend type vind je het vaak lastig om daarmee om te gaan. Het is belangrijk dat je deze maand veranderingen toe staat, want het ziet er positief uit. Heb vertrouwen in jezelf en een goede afloop. Wanneer je vasthoudt aan je principes en niet met de veranderingen meegaat, maak je het jezelf onnodig moeilijk. Ook al weet je nog niet precies waar het schip zal stranden, zolang je je gevoel blijft volgen, kan het niet echt mis gaan. Het is tijd voor je dat er een frisse wind door je leven waait en die tijd lijkt nu aangebroken. Go with the flow, het zal je goed doen.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6 – Tarotkaart: Aas van Kelken

Afbeelding3 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Azen tarotkaarten beloven meestal een nieuw begin. Deze Aas van Kelken geeft aan dat er een nieuw begin aan zit te komen op gevoelsvlak. Ben je single en op zoek naar een relatie, dan is de kans groot dat er een ontmoeting plaats gaat vinden in september. Heb je al een relatie, dan zal de verbinding tussen jou en je partner alleen nog maar sterker worden. Op liefdesgebied ziet het er dus zeer positief uit. Wel is het belangrijk dat je je gevoelens deelt en uit. Als luchttype ben je mentaal ingesteld en kun je het lastig vinden om jezelf kwetsbaar op te stellen en je gevoel te tonen. Durf je dat wel aan, dan wordt je daarvoor beloond. Dan staat je een mooie, liefdevolle en romantische maand te wachten. Absoluut de moeite waard dus.

Kreeft 22-6 t/m 22-7 – Tarotkaart: III De Keizerin

Afbeelding4 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Het is belangrijk dat je jezelf wat meer centraal zet in september, Kreeft. Je bent zo zorgzaam ingesteld en je staat altijd klaar voor anderen, dat je jezelf vergeet. Deze maand is uitermate geschikt om jezelf te verwennen. Onderneem dingen waar je plezier uit haalt of waar je door relaxt. Een dagje sauna, lunchen met een goede vriendin of een romantisch avondje met je partner. Het kan ook eenvoudiger, een warm bad of tijd voor het lezen van een goed boek. Het gaat erom dat je jezelf vertroetelt en dat hoeft niet altijd geld te kosten. Het kan wel, want op financieel vlak ziet het er positief uit. Verder ben je deze maand zeer creatief ingesteld en ontbreekt het je niet aan inspiratie en daar kun je ook de nodige fun en ontspanning uit halen.

Leeuw 23-7 t/m 23-8 – Tarotkaart: 5 van pentagrammen

Afbeelding5 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Het is deze maand belangrijk dat je jezelf niet in de kou zet, Leeuw. Dit kan met je job of met je relatie te maken hebben. Je hoeft niet altijd te doen wat de ander zegt of overal de verantwoordelijkheid voor te nemen. Weet wat jouw taken zijn en richt je daar op en laat de rest aan een ander over. Daar maak je het jezelf in september een stuk gemakkelijker mee. Verder is het raadzaam om je financiën onder de loep te nemen. De kans op onverwachte kosten of een tegenvaller is helaas aanwezig, daar kun je dan maar beter op voorbereid zijn. Zorg voor een goed gevulde bankrekening deze maand, zodat je wat reserves hebt. Ben verder niet te trots om hulp in te schakelen op welk vlak dan ook. Soms heb je dat nodig.

Maagd 24-8 t/m 22-9 – Tarotkaart: I De Magiër

Afbeelding6 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

De kans is groot dat je wilde nieuwe plannen hebt voor de maand september, Maagd! Het ontbreekt je waarschijnlijk niet aan inspiratie en ideeën. Tarotkaart De Magiër geeft aan, dat het niet aan kansen en mogelijkheden zal ontbreken en dat je alle talenten en vaardigheden bezit om het positief in gang te zetten. Het is wel zaak dat je in actie komt en stappen gaat zetten, laat het niet bij plannen en ideeën blijven. Ook onzekerheid of een gebrek aan zelfvertrouwen is funest, daar kom je echt niet verder mee. Allereerst is dit nergens op gebaseerd en het blokkeert je motivatie. Schat jezelf op waarde en vertrouw op je kennis en ervaring, dan kun je deze maand ontzettend veel bereiken. Durf een sprong in het diepe te wagen, je zult er niet snel spijt van krijgen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10 – Tarotkaart: XII De Gehangene

Afbeelding7 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Voor jou als Weegschaal is het belangrijk dat je leven in balans is. Om in september in balans te komen en te blijven, is het ontzettend belangrijk dat je af en toe een time-out neemt. Tijd voor jezelf, tijd om alleen te zijn. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat je zeer onrustig wordt of dat je jezelf voorbij rent met alle gevolgen van dien. Gun jezelf ontspanning en rust, dan kun je je job of studie ook beter aan. Krijg je te maken met belangrijke keuzes of beslissingen, neem dan echt je tijd. Vermijd impulsiviteit en laat het eerst bezinnen allemaal. Denk er goed over na en pas wanneer het echt goed voelt, hak je de knoop door. Op die manier kan het niet snel mis gaan. Neem deze maand voor alles de tijd. 

Schorpioen 23-10 t/m 22-11 – Tarotkaart: IV De Keizer

Afbeelding8 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Het is deze maand belangrijk dat je je verantwoordelijkheid neemt, Schorpioen. Voor je job, je relatie of je gezin. Zeker wanneer je vindt dat er het een en ander moet veranderen, is dit noodzakelijk. Neem de leiding, kom in actie en ga ervoor. Dan is de kans zeer groot dat je bereikt wat je wilt. Verder is het belangrijk dat je je grenzen op tijd aangeeft en naar de signalen van je lichaam luistert. Zeg een afspraak af wanneer je moe bent en zeg nee tegen verzoeken die niet goed voelen. Op die manier neem je de verantwoordelijkheid voor jezelf en je gezondheid en dat is in september een belangrijk issue voor je. Financieel is het essentieel dat je orde op zaken stelt, zodat je in het najaar niet voor vervelende en onnodige verrassingen komt te staan.

Boogschutter 23-11 t/m 21-12 – Tarotkaart: XX Het Oordeel

Afbeelding9 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Deze tarotkaart geeft aan dat je voor belangrijke keuzes komt te staan in september, Boogschutter. Je bent als het ware op een belangrijk kruispunt in je leven terecht gekomen en nu is het zaak dat je de juiste weg in slaat. Dit kan met je job te maken hebben, maar ook met een relatie of vriendschap. Durf oude patronen te doorbreken en open te staan voor een nieuwe richting. Zeker wanneer dat beter voelt en bij je past. Stop met pleasen en durf jezelf te zijn en je eigen pad te bewandelen. Daar word je deze maand in uitgedaagd en het is aan jou om daar wel of niet in mee te gaan. Nu krijg je de kans om positieve veranderingen in je leven aan te brengen, dus laat het niet zomaar aan je voorbij gaan.

Steenbok 22-12 t/m 20-1 – Tarotkaart: 8 van pentagrammen

Afbeelding10 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Deze tarotkaart laat zien dat jij in september flink aan de weg timmert, Steenbok. Je duikt in je job of je doet er alles aan om een betere job te vinden. Je ambities zijn deze maand sterk aanwezig. Deze kaart adviseert je te vertrouwen op jezelf. Je kennis, je talenten en vaardigheden. Houd vol, ook al lijkt het langzaam te gaan of tegen te zitten. De aanhouder wint en dat is goed om te weten. Wanneer je vasthoudt aan je plannen en ambitie, komt het uiteindelijk goed. Financieel ziet het er prima uit, zeker wanneer je deze maand ook zorgt voor reserves en een goed gevulde spaarrekening. Wel kun je regelmatig de behoefte voelen om alleen te zijn. Zolang je dat met je partner bespreekt, hoeft dat geen problemen op te leveren, dan is er begrip.

Waterman 21-1 t/m 19-2 – Tarotkaart: 5 van zwaarden

Afbeelding11 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Dit kan een onrustige maand voor je worden, Waterman. En eigenlijk zit die onrust vooral in jezelf. Je weet niet goed welke richting je uit moet of wat je nu werkelijk wilt. Onzekerheid op je werk of in je relatie maakt het er allemaal niet gemakkelijker op. Je hebt als luchtteken de neiging om overal over na te denken en het zelf op te lossen. Daar kom je deze maand waarschijnlijk niet verder mee. Deze tarotkaart spoort je aan om over je twijfels en zorgen te praten. Doe je dat liever niet, schrijf ze dan voor jezelf op. Zo creëer je ruimte in je hoofd en kun je tot nieuwe inzichten komen. Dat wordt lastig wanneer je gedachten kringetjes blijven draaien in je hoofd. Zorg voor een uitlaatklep en probeer erachter te komen wat werkelijk goed voor je voelt.

Vissen 20-2 t/m 20-3 – Tarotkaart: 4 van bokalen

Afbeelding12 Jouw tarot maandhoroscoop voor de maand september

Er gebeurt deze maand van alles in je leven, Vissen. En hoewel het zeker niet allemaal slecht is, kun je soms wel dat gevoel hebben. Zeker wanneer je geen overzicht hebt of geen idee hebt, hoe het verder uit gaat pakken. Het ontbreekt je daarbij aan vertrouwen en dat maakt je somber en een tikkeltje negatief. Deze kaart geeft aan dat het echt minder erg is dan jij soms denkt. Focus je op de nieuwe kansen die op je pad komen en de dingen die wel goed gaan. Op die manier trek je meer positiviteit aan en voel je je een stuk beter. Het lijkt er namelijk op dat er mooie nieuwe dingen staan te gebeuren in september, maar dan moet je er wel voor open staan. Mis dus niets en houd oren en ogen goed geopend deze maand.

Meer over Esther

Esther is intuïtief astrologe en runt haar succesvolle praktijk Het 12e Huis in het Noord-Brabantse Liempde, waar ze op enthousiaste en gepassioneerde wijze cursussen en workshops geeft op het gebied van astrologie, tarot, numerologie & spiritualiteit en horoscoop. Haar passie én missie, is zelfbewuste vrouwen helpen inzicht te krijgen in zichzelf en hun leven, zodat ze hun droomleven kunnen creëren. Ze is auteur van de boeken Tarot voor Beginners en Astrologie voor Beginners. en sinds 2020 van De Maankalender. Ze schrijft al ruim 15 jaar wekelijks horoscopen en spirituele specials voor diverse magazines in Nederland en België.

Esther heeft ook Facebook en Instagram.

Wil je nog meer inzicht in de maandelijkse tarotvoorspellingen, schrijf je dan gratis in voor het webinar die Esther online geeft op zaterdag 26 september a.s. om 14.00 uur. Ze gaat dan uitgebreid in op de tarotvoorspellingen per sterrenbeeld voor de komende maand en er is gelegenheid tot vragen stellen via chat. Hier kun je je inschrijvenWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF