fbpx

Succesvol Hollands ondernemen: Erwin de Zeeuw van VVV

Nuchter, hardwerkend, ondernemend. Vijf Hollandse helden van puur Hollandse bedrijven over het succes van ondernemen op z’n Hollands. Deze helden zijn Erwin de Zeeuw (directeur Giftcards VVV), Mariska van Gelder (eventmanager bij Prins Petfoods), Rob Hermans (CEO van Fletcher Hotels), Monica van Ee directeur van hannah en Bea Post (prijswinnaarbegeleider bij de Postcode Loterij). We vangen deze reeks van inspirerende ondernemers aan met directeur Giftcards VVV: Erwin de Zeeuw. 

De VVV, bestaat er iets Hollandser?

Eigenlijk niet. Het past goed bij mij! Een Hollands trekje van mij is dat ik altijd wel ergens een mening over heb en onze nationale kleur oranje geeft me zeker een goed gevoel. Verder ben ik ook een echte waterliefhebber. Ik kom uit Noord-Holland, maar woon tegenwoordig in Brabant. Ik hou van de Hollandse nuchterheid, maar het bourgondische van Brabant vind ik ook echt leuk. Na mijn studie heb ik twee jaar over de wereld gereisd en hoe fantastisch dat ook was, ik weet nog hoe heerlijk ik het vond om de molens in de groene weilanden weer tezien en door Amsterdam te fietsen.

Inmiddels werk ik bij de VVV, een oer-Hollands merk. De Hollandse gastvrijheid vind je terug bij zowel de vrijetijdsbesteding als bij de cadeaukaarten, waar ik verantwoordelijk voor ben. Iedereen kent de kaarten, vanwege de enorme dekking al jaren de populairste cadeaukaart van Nederland, die je ook online kunt verzilveren. Je kunt er zelfs de WENDY mee kopen via wendyonline.nl. Recent is ook onze VVV Lekkerweg-cadeaukaart geheel vernieuwd in een prachtige – jawel – oranje kleur. Naast overnachtingen zijn er nu ook vele dagjes uit in Holland. Daarnaast zijn we overgestapt op een duurzame cadeaukaart. Via een app kun je precies zien waar je de cadeaukaarten kunt besteden en welke bestedingen bij jou passen. We innoveren voortdurend en dat geeft me veel energie.’

Dit artikel staat in WENDY 30.

Cover WENDY 30_nieuwWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF