fbpx

Stofzuiger Hetty bestaat 10 jaar!

De leuke roze stofzuiger Hetty bestaat 10 jaar! Reden voor fabrikant Numatic om dit te vieren en wat is mooier dan dit samen te doen met een goed doel. Per verkochte stofzuiger van Hetty wordt er 10 euro gedoneerd aan Pink Ribbon. Een stichting die geld ophaalt voor het onderzoek naar borstkanker. 

Roze stofzuiger

In 2008 bracht Numatic haar roze stofzuiger op de stofzuigermarkt, genaamd Hetty! Zelfs in de eigen organisatie ontstond er even verwarring: ‘Wie wil er een roze stofzuiger’? Maar niets was minder waar. Na de lancering werd Hetty door vele hartelijk verwelkomd en in de harten gesloten. De leuke roze kleur sprak aan en het kleine maatje van de stofzuiger was erg prettig. De stofzuiger is nu, 10 jaar later, na de rode Henry-stofzuiger, het meest gekochte exemplaar!

Pink Ribbon

Nu bestaat Hetty 10 jaar en dit wordt gevierd met een mooie actie. Toen Hetty in 2008 werd gelanceerd gebeurde dit samen met een actie voor Pink Ribbon. Nu na 10 jaar wordt dit concept weer opgepakt. Van 1 augustus tot en met 31 oktober zal Numatic voor iedere verkochte Hetty-stofzuiger €10,- doneren aan Pink Ribbon. Een prachtige boodschap om het 10-jarig jubileum te vieren!

hetty online Stofzuiger Hetty bestaat 10 jaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benieuwd naar deze leuke roze stofzuiger? Klik dan hier!

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF