fbpx

Steffy Roos du Maine brengt boek uit over de ‘Ongelimiteerd Leven Formule’ om te worden wie je echt wil zijn

Zoek jij nog lekker leesvoer en ben je ook even helemaal verzadigd door alle zoetsappige romantische verhalen? Dan zou dit boek jou wel kunnen aanspreken! Vanaf 14 februari, Valentijnsdag, ligt het nieuwe boek van Steffy Roos du Maine namelijk in de schappen. Naast auteur, is ze ondernemer, schrijver, podcast-host en yoga-docent.

De formule

Valentijnsdag staat natuurlijk in het teken van de liefde. Maar, echte liefde begint natuurlijk bij jezelf! Dit boek helpt je daar een handje bij. Het leert je hoe jij jouw droomleven gaat creëren door middel van de ‘Ongelimiteerd Leven Formule.’ Deze formule is een mix van spirituele tools zoals dankbaarheid, manifestatie en affirmaties. Verder biedt het je inzichten uit de gedragswetenschap en de veranderpsychologie. Dat in maar liefst vijf minuten per dag. Op een luchtige humoristische manier neemt Steffy je mee in het stappenplan. Zo kun jij worden wie je echt wil zijn.

Spirituele reis

Naast haar schrijversbestaan is Steffy eigenaresse van een juridisch kantoor voor letselschade en gezondheidsrecht. In haar drukke werkleven speelt het begrip spiritualiteit een belangrijke rol. Dit is tot bloei gekomen door haar ervaringen tijdens Burning Man. ‘Op Burning Man heb ik ontdekt dat ik me heel fijn voelde bij al het spirituele. Daarvoor had ik daar totaal geen connectie mee. Ik kwam meer in verbinding te staan met mezelf. Toen merkte ik dat er ook andere dingen in het leven waren dan alleen maar heel hard werken. Dit was echt een eyeopener voor mij. Het voelde allemaal zo goed en ik wilde hier mee doorgaan’, vertelt ze in een eerder interview met WENDY. Lees haar boek om meer te weten te komen over haar visies.

Het boek is uitgegeven door Spectrum en is voor €21,99 te koop via deze link.

Fotograaf: Stance PhotographyWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF