fbpx

Spiritueel teacher Tess de Wolf duidt haar quote: ‘Herinner jezelf dat je niet hoeft te doen wat alle anderen doen’

Om de week kiest Wendy-expert en modern spiritual teacher Tess de Wolf een inspirerende quote uit en neemt ze je mee in haar kijk op de wereld.

Als je wist dat je niet kon falen, er niemand boos op je werd, en er geen limiet zit op wat je mag wensen, wat wil je dan werkelijk? Deze vraag stel ik regelmatig aan mezelf en mijn klanten. Het valt me op dat de vrouwen met wie ik werk zich regelmatig nog laten leiden door de mening van anderen. Het voelt voor hen veiliger om gebruik te maken van de bewezen aanpak van een ander, dan om te vertrouwen op de innerlijke gidsing van hun intuïtie, hart, en hogere bewustzijn.

Eigen weg

En alhoewel er niets mis is met je laten inspireren door anderen, is het naar mijn mening belangrijk om jezelf te blijven herinneren dat je niet hoeft te doen wat alle anderen doen. Lange tijd heb ik me zakelijk laten leiden door traditionele marketing goeroes die allemaal beweerden de unieke formule gevonden te hebben voor het laten groeien van een succesvol bedrijf. Ongetwijfeld dat hun plan voor veel mensen werkte, maar voor mij voelde het alsof ik door het volgen van de ‘zogenaamde  regels’ ik steeds meer wegging bij dat wat werkelijk bij me past.

Rust

Kortgeleden besloot ik om te luisteren naar het zachte intuïtieve stemmetje dat al enige tijd fluisterde dat ik het zakelijk anders mag doen. Dat het oké is om mijn eigen pad te bewandelen en om verschillend te zijn van de rest. Mijn bedrijf ging volledig op de schop en werd ingericht op een manier die bij mijn unieke verlangens past. Vanaf het moment dat ik deze beslissing nam, voelde ik rust en innerlijke vrede.

Een gevoel dat ik jou ook gun.

Stel jezelf deze vragen

Als je jezelf herkent in dit verhaal dan nodig ik je uit om te journalen op onderstaande vragen: 

Hoe belangrijk is de mening van anderen voor je? Op welk gebied van je leven laat je je leiden door de aanpak van anderen? Doe je dit omdat het goed voelt of omdat je denkt dat het moet? Durf je op je eigen inzichten te vertrouwen of ga je er eigenlijk altijd vanuit dat een ander het vast en zeker beter weet? Waar blijkt dat uit? Als je zou doen wat je werkelijk wilt, wat doe je dan anders dan nu?

Wees radicaal eerlijk tegen jezelf in het beantwoorden van de vragen. Durf op basis van je antwoorden opnieuw te kiezen en breng jezelf in lijn met dat wat je wilt en verlangt. Vertrouw erop dat je Hogere Bewustzijn je altijd de weg wijst en dat het Universum je geeft wat je wenst of iets wat nog veel beter bij je past.

Onthoudt: je hoeft niet te doen wat alle anderen doen want dat doet de rest al.

Modern Spiritual Teacher Tess de Wolf

Tess de Wolf (MSc) is een modern spiritual teacher, podcaster, en schrijfster. Het is haar missie om vrouwen te begeleiden in hun terugkeer van angst naar liefde aan de hand van simpele maar diepgaande spirituele levenslessen. Door haar eigen proces, ervaring, en wijsheid te delen laat ze je zien wat er voor je mogelijk is als je je openstelt voor de kracht van je Hogere Bewustzijn. Via haar podcast en mentoring programma ‘leven in liefde’ helpt Tess vrouwen om van ‘binnen naar buiten’ te leven.

Om de week deelt Tess een inspirerende levensles op Wendy Online. Kijk ook op haar site.

tess de wolf Spiritueel teacher Tess de Wolf duidt haar quote: 'Elke keuze die je maakt heeft een consequentie'

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF