fbpx

Spiritueel teacher Tess de Wolf duidt haar quote: ‘De reis is de bestemming’

Om de week kiest Wendy-expert en modern spiritual teacher Tess de Wolf een inspirerende quote uit en neemt ze je mee in haar kijk op de wereld. Dit keer legt ze uit waarom het belangrijk is om een heldere visie en een helder doel te hebben, maar dat het bereiken van je doelen geen lineair proces is.

Al een aantal maanden bevind ik mij in wat voelt als een soort niemandsland. Ik heb grote dromen voor mijn leven en voor mijn bedrijf en ik wil niets liever dan ze waarmaken. Echter iedere keer als ik een stapje vooruit zet lijkt het wel of ik er weer drie achteruit ga. Ik ervaar een kort moment van complete helderheid over wat ik werkelijk wil, om vervolgens alles weer in twijfel te trekken.

Lichtelijk geïrriteerd over het feit dat het me allemaal niet snel genoeg gaat herinnerde ik me van de week een belangrijke spirituele les: ‘Vraag en de antwoorden worden je gegeven.’ Ik besluit om helderheid te vragen met het volgende gebed: ‘Dankjewel dat je mij laat zien wat ik nu nog niet zie. Ik ben bereid mijn angst los te laten en de wijsheid die in mij ligt opgeslagen opnieuw te herinneren. Ik kies liefde. Ik ben liefde. Alleen liefde is echt.’

‘Soms op weg naar je droom verdwaal je en vind je een betere’

Openstaan voor de reis

Ik opende mijn Instagram en mijn oog viel op de volgende quote: Soms op weg naar je droom verdwaal je en vind je een betere.’ De woorden maakte een diepe indruk op me en ik hoorde de stem van mijn onderbewustzijn fluisteren ‘het gaat om de reis Tess en niet om de bestemming.’ Ik deel dit verhaal omdat ik zeker weet dat vele van jullie op het pad van persoonlijke ontwikkeling zich hierin zullen herkennen.

Groei, transformatie, en het waarmaken van je dromen is geen lineair proces. Iedere reis begint met het nemen van de eerste stap en door in beweging te blijven wordt het pad voorwaarts vanzelf zichtbaar. Actie schept helderheid. Wanneer je te gehecht bent aan de uitkomst ben je blind voor dat wat er nog meer mogelijk is. Dat wat misschien nog veel beter bij je past. Jouw droom wordt werkelijkheid op het moment dat je bereid bent de verwachting van hoe het eruit zou moeten zien en hoe het bij je zou moeten komen kan loslaten.

Open staan

Het hebben van een heldere visie is belangrijk om jouw koers te bepalen, maar wees bereid om onderweg op de meest magische manier te verdwalen. Geef jezelf toestemming om opnieuw te mogen kiezen en te genieten van de reis. De reis is de bestemming. De reis is waar het uiteindelijk werkelijk om gaat. Iedere ervaring is een stap vooruit op het pad van zelfontwikkeling en bewustwording. Iedere levensles is een uitnodiging voor groei en transformatie. Alle antwoorden die je nodig hebt om jouw dromen waar te maken liggen al in je opgeslagen.

Wanneer angst, frustratie, en twijfel het overnemen, herinner je dan om uit je hoofd te gaan en contact te maken met je hart. Adem een paar keer diep in en uit. Leg je hand op je borst. En vraag om helderheid. Jouw hogere bewustzijn spreekt tot je op een manier die jij bereid bent om te verstaan. De één hoort een stem, de ander krijgt een ingeving, misschien hoor je een liedje op de radio, of lees je net als ik een quote met het antwoord dat jij op dat moment mocht horen. Vertrouw erop dat je altijd krijgt wat je nodig hebt en als je ervoor openstaat een droom die nog veel beter bij je past.

Modern Spiritual Teacher Tess de Wolf

Tess de Wolf (MSc) is een modern spiritual teacher, podcaster, en schrijfster. Het is haar missie om vrouwen te begeleiden in hun terugkeer van angst naar liefde aan de hand van simpele maar diepgaande spirituele levenslessen. Door haar eigen proces, ervaring, en wijsheid te delen laat ze je zien wat er voor je mogelijk is als je je openstelt voor de kracht van je Hogere Bewustzijn. Via haar podcast en mentoring programma ‘leven in liefde’ helpt Tess vrouwen om van ‘binnen naar buiten’ te leven.

Om de week deelt Tess een inspirerende levensles op Wendy Online. Kijk ook op haar site.

tess2 Spiritueel teacher Tess de Wolf duidt haar quote: ‘De reis is de bestemming’WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF