fbpx

 Single Talk: Carlijne is blij dat ze weer kan daten in een restaurant

Carlijne van Popering, die elke week een recept deelt uit haar kookboek Let’s Missbehave, schrijft in de rubriek Single Talk over haar leven als single. Na de lockdown is ze superblij dat ze weer kan daten in een restaurant.

Ik weet niet hoe het jullie is vergaan, maar ik sprong een gat in de lucht toen ik hoorde dat de regels voor de horeca versoepeld werden. Bij de gedachte dat we niet meer uit eten zouden kunnen gaan of niet meer lekker aan de bar meer mochten hangen, werd ik al depri. Eindelijk was daar dan het verlossende woord, we mochten weer met een date op het terras zitten. We hoeven geen vaste ‘RIVM-seksbuddy’ meer te scoren en het samenlevingscontract met Mr. Next Level kon worden verscheurd. Singles werden eindelijk weer een beetje ‘normaal’ behandeld. Zolang er maar geen derde wiel aan tafel komt zitten, dan krijgen we een boete en een strafblad! Niet dat dat aan de orde is, want voorlopig hoef ik geen trio hahaha….

Wat relaxed, ik kon dus gewoon met Mr. Next Level daten en op een terras zitten. De horeca mocht eindelijk open, hier werd ik dus als gepassioneerd chef en foodlover zooooo blij van!! Bye bye thuiskoken en hello chefs! Dus heb ik meteen nog diezelfde avond een reservering geregeld, en ik was blij dat ik een tafeltje buiten bemachtigd had. Ik verheugde mij op een avond vol culinaire verleidingen, verassende wijnen en een fantastische bediening, helemaal niets doen en volledige focus op Mr. Next Level.

Daten op d-day

Enigszins nerveus zat ik op het terras te wachten op Mr. Next Level. Na de eerste 1.5m afstand date in de voortuin, hadden we gelukkig nog wel een paar keer met elkaar gebeld. Als het afspreken wat langer op zich laat wachten, is het wel belangrijk dat je contact blijft houden, anders verwatert de boel. Daar moet je dan allebei moeite voor doen. Ik houd van whatsapp audioberichtjes inspreken in plaats van whatsapp, dit zorgt namelijk voor iets meer verbinding. Dus dat heb ik gedaan. Maar dan nog kan de tweede date heel anders zijn en match je wellicht toch niet. Soms kunnen mensen toch ineens heel raar uit de hoek komen. Dan denk je dat je een normale date bent tegengekomen, en komt er als een duveltje uit een doosje ineens een ander persoon naar boven. Grote hutkoffers met problemen en gezeik, narcistische schizofrene trekjes. Extreme jaloezie, nog openstaande frustraties over exen of ze blijken nog bij hun moeder te wonen. Pfffff. Helaas kom je best veel van deze ‘gevallen’ tegen. Voor dit soort mensen zou de overheid een speciale app moeten ontwikkelen en een 1.5 KM afstand regel moeten verplichten. ?

Nadat ik mijn vriendinnen op de hoogte had gesteld van mijn ‘Grote schoonmaak op de datingapps’ werd mede hierom afgeraden om dit al na 1 date te doen. Ik ben best eigenwijs en soms sla ik goedbedoeld advies in de wind, maar deze keer konden ze weleens gelijk hebben. Mijn datingapps heb ik dus niet gedelete, maar even ‘on hold’ gezet. Better safe than sorry!

MR NO NAME

Twee glazen wijn verder had ik nog geen glimp opgevangen van Mr. Next Level. Hij was inmiddels al wel een level teruggezakt. Ik keek terug in de app historie omdat ik twijfelde of ik wel de goede tijd had doorgegeven, maar er stond toch echt half negen. Gelukkig was de keuken tot laat open. Ondertussen werd mijn oog naar de tafel tegenover mij getrokken. Daar zat een man alleen te genieten van zijn drankje en de ondergaande zon. Wat fijn om te zien dat iemand ook in zijn eentje een heerlijke avond kan hebben. Hij gaf een klein knikje met zijn hoofd toen hij in de gaten kreeg dat ik hem aan het observeren was. Ik glimlachte terug en hief mijn glas.

Eigenlijk had ik al geen zin meer om te bellen waar Mr. Bijna Terug Bij Af uithing. De zon was al bijna onder. Hij had wel al aangegeven dat hij de hele week druk was en lange dagen tot diep in de nacht maakte. Als ik hem belde, kreeg ik vaak pas midden in de nacht een app terug, dat hij op de bank in slaap gevallen was. Waarschijnlijk was dit nu ook het geval. Dus ik pakte mijn telefoon en belde hem…voicemail. Nu kon ik meerdere dingen doen: of nog een keer bellen, of nog even wachten, of naar huis gaan of….. mijn aandacht trok weer naar de tafel tegenover mij……

Alle recepten en Carlijne’s verhalen over daten vind je hier.

Carlijne van Popering (44), een single moeder van twee, parttime directiesecretaresse op een fiscalisten kantoor en gepassioneerd chef, heeft op 1 november 2019 haar eerste kookboek zelf uitgegeven. Na 6 jaar hard werken, kinderen opvoeden, tussendoor genezen van haar borstkanker in 2018 en blijven geloven in haar droom, verscheen haar erotische kookboek Let’s Missbehave ‘where food meets pleasure’. Met haar boek en recepten wil ze mensen dichter bij elkaar brengen en dat vrouwen en mannen open over hun wensen, verlangens en fantasieën gaan praten. Terug naar de seks en erotiek met wederzijds respect. Sex – positivism. Kijkt ook op haar site. 

 

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF