fbpx

Sfeervolle sinterklaas: 5 tips om sinterklaas extra gezellig te maken

De sinterklaasperiode is weer aangebroken, en als je nog niet helemaal in de sinterklaasstemming bent, dan komen deze tips als geroepen. We hebben de leukste suggesties verzameld om de ultieme sinterklaassfeer te creëren. Perfect voor de eerste dagen van december. Pak je chocoladeletters en pepernoten erbij, want Sinterklaas is in het land!

Sfeervolle decoraties

Versier je huis met sinterklaasdecoraties zoals kleurrijke slingers, vlaggetjes en beeldjes van Sinterklaas en zijn pieten. Kaarsen mogen ook niet ontbreken als we het hebben over een gezellige sfeer. Het lijkt misschien klein, maar kaarsen maken een groot verschil in je interieur. Het warme, zachte licht geeft direct een knus gevoel.

 

Heerlijke baksels

Verspreid de heerlijke geur van sinterklaaslekkernijen door het huis. Bak bijvoorbeeld zelf pepernoten, speculaas of appeltaart. De geur van deze lekkernijen zal zich door het huis verspreiden en een warme, feestelijke sfeer creëren.

 

Swingende sinterklaas playlist

Zet een afspeellijst op met gezellige sinterklaasliedjes en achtergrondmuziek. Kies voor traditionele melodieën die iedereen bekend zijn en voeg wat instrumentale stukken toe voor een gezellige sfeer.

 

Gezellige gezinsactiviteiten

Laat het hele gezin meedoen aan verschillende sinterklaasactiviteiten, zoals het bakken van pepernoten en speculaaspoppen. Samen pietjes en sinterklaasjes knutselen valt natuurlijk niet te ontbreken. Bedenk gezamenlijke sinterklaasspelletjes, zoals een chocoladeletterspeurtocht of een vrolijke pietenrace. Bovenkant formulier

 

Heerlijke sinterklaasfilmavond

Plan een avondje om samen met het gezin of vrienden sinterklaasfilms te kijken. Creëer een knusse hoek met dekens en kussens en zet lekkernijen zoals warme chocolademelk en pepernoten klaar. Dit zorgt voor ontspanning en gezelligheid.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF