fbpx

Sandra Schuurhof vond na 35 jaar haar biologische vader

Niet weten wie je vader is, het overkwam Sandra Schuurhof. Vijfendertig jaar lang had Sandra Schuurhof geen idee wie haar biologische vader was. Nu is het precies tien jaar geleden dat ze aanbelde bij het huis van Loek Dikker, haar vader. Wij spraken vader en dochter voor WENDY magazine #12 over dit bijzondere verhaal.

In haar jeugd heeft Sandra Schuurhof haar vader moeten missen. Heel haar leven heeft ze geweten dat ze het gevolg was van een vakantieliefde. Ze heeft wel eens vragen geprobeerd te stellen over haar vader, maar die drang om te weten wie haar vader was, verdween op een gegeven moment naar de achtergrond. In de zomer van 2007 kwam die drang om haar vader te leren kennen terug, ze wilde het per se weten. Ze is haar vader gaan zoeken en het was een bijzondere ontmoeting. Vader en dochter hebben in die 10 jaar een bijzondere band opgebouwd. ‘Mensen zeggen dat jij, van al mijn kinderen, het meeste op mij lijkt,’ aldus Loek.

 Een interview met Sandra Schuurhof en haar vader

Wil je het hele verhaal lezen over Sandra Schuurhof en haar vader? Je leest het in de nieuwe WENDY #12 die al in de winkel ligt.

 

 

Tekst: m.m.v. Kim Hopmans
Beeld: Moon Jansen

(Visited 153 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief