fbpx

Samen koken met Pascale Naessens! Wij geven 10 tickets weg voor haar Go Pure Masterclass

Wil je graag gezonder eten en leven, maar lukt het je niet of ben je gewoon op zoek naar wat inspiratie? Dan is de masterclass ‘Go Pure’ van Pascale Naessens zeker iets voor jou.

Wat mag je verwachten?

Je krijgt iedere dag meerdere video’s om jouw gezondheid een echte boost te geven!

Je krijgt niet alleen de recepten voor ontbijt, lunch en avondmaal, met boodschappenlijstjes en praktische tips. Je krijgt ook toegang tot een exclusieve Facebookgroep waar je je ervaringen kan delen.

Als je begrijpt hoe gezonde voeding werkt, is het makkelijk om goede keuzes te maken. Daarom deze 7-daagse Masterclass in combinatie met kookvideo’s, bewegingsvideo’s en interviewsessies.

De ‘Go Pure Masterclass 2022’ loopt van 10 t/m 16 september, maar je kunt uitgesteld kijken tot het einde van het jaar.

Klik hier voor meer informatie!

Pascale Naessens

Na haar studies Economische Wetenschappen trekt Pascale Naessens op 18-jarige leeftijd de wereld rond als internationaal fotomodel. Na vijf jaar omzwervingen in Parijs, Milaan, Madrid, Hong Kong, China en Tokio kiest ze weer voor België. Hier begint ze haar televisiecarrière bij VTM als omroepster en presentatrice van woonprogramma’s en van de reeks toeristische zeilprogramma’s Jambers Odyssee.

Naast architectuur en interieur zijn koken en gezondheid haar passies. Ze wil er zich in verdiepen omdat ze zelf problemen had met haar eetgewoonten. Geïnspireerd door haar reizen naar het Verre Oosten volgt ze een opleiding tot consulente in gezonde leefgewoonten gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde, beoefent ze tai chi en behaalt haar getuigschrift van shiatsu-therapeute. Ze volgt ook een opleiding tot restauranthouder en verschillende kookcursussen, van macrobiotisch koken tot lessen in toprestaurants.

In 2010 komt haar eerste boek uit, een kookboek met een lichte filosofie. Het is geen dieet maar een manier van eten. Zeg maar een levensstijl. Haar boek is meteen een schot in de roos. Intussen heeft ze veertien boeken uit, stuk voor stuk bestsellers. Allemaal hebben ze de verkooplijsten aangevoerd op nummer één en dat doen ze nog steeds. Daarmee is ze de best verkopende auteur in België.

Intussen schrijft ze culinaire reportages en columns voor verschillende lifestylebladen, waarvoor ze ook wetenschappers interviewt over voeding en gezondheid. Ze is een veelgevraagde gaste voor lezingen over gezonde voeding.

Ontdek hier de boeken van Pascale.

Meedoen?

Wil jij graag een ticket winnen voor de Go Pure Masterclass van Pascale Naessens? Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl op Instagram
  • Like de post van deze win actie
  • Laat in de reacties weten waarom je een ticket wil winnen
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF