fbpx

Met Qmusic maak je de feestdagen nog feestelijker

Hier zijn we het denk ik allemaal wel over eens: kerst is toch echt de gezelligste tijd van het jaar. Overal kerstbomen, lichtjes, kerstborrels, veel eten en niet te vergeten, de hele dag guilty kerstpleasures op je radio. Want wie zingt nou niet het liefst de hele dag mee met de leukste kerstnummers? En wist je dat Qmusic er dit jaar nog een extra schepje bovenop doet om deze tijd van het jaar nog feestelijker door te komen.

All I want for Christmas is Q

Ze wachten netjes tot de Sint weer terug is naar Spanje, maar daarna barst het feest los! Vanaf 6 december staat Qmusic namelijk in het teken van de feestdagen. Dat zie, hoor en voel je overal. Je hoort extra vaak jouw favoriete guilty kerstpleasures om alvast goed in de sfeer te komen! En kan je echt geen genoeg krijgen van Chris Rea, Mariah Carey en Wham!? Check dan snel het Q-christmas themakanaal. Want hier hoor je 24/7 non-stop alle kersthits. Je vindt hem op de website en in de Qmusic app.

Q-christmas tour

Was jouw beste vriend vorig jaar niet bij het kerstdiner omdat hij zijn vlucht miste? Of misschien je buurvrouw, omdat ze zoveel pakketjes voor je aanneemt? Of die ene collega die veel werk van je heeft overgenomen toen jij er even geen tijd voor had? Kortom, wie wil jij verrassen en een onvergetelijke kerst bezorgen?! Meld je hier aan en wie weet zitten jij én degene die je opgeeft binnenkort wel in de Q-christmas bus!

Fout en Nieuw

Na de kerst bouwt Qmusic de spanning op naar het vetste feestje van het jaar, namelijk Oud & Nieuw. Vanaf zaterdag 28 december hoor je de Q-top 500 van het Foute Uur. Pak je confettikanon alvast uit de kast want dit wordt een onvergetelijke tijd.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF