fbpx

Privacy: Kim & Roos vinden d’r ook wat van

Het is fijner om schaamteloos te zijn dan preuts, vinden onze columnisten Roos Schlikker en Kim Hopmans. Totdat je wordt geconfronteerd met de blote piem van je buurman…

Kim: ‘Hola Rosa, Hopmans aquí. Iedere ‘jonge’ ouder weet, aan vakantie vieren met in­ geluierd en nog-­niet­-leerplichtig spul zit maar één voordeel: je kunt nog eens buiten het hoogseizoen je biezen pakken. Daarom mail ik je vanaf de zonovergoten Canarische weilan­den, waar ik van ongekende luxe geniet; meer dan één slaapkamer en een flinke, omheinde tuin met zwembadje!

Doorgaans zitten we namelijk in een bordkartonnen stacaravan of in een appartement waarin ik de Duitse buursnor op de pot door z’n Bild hoor bladeren. Weinig privacy is soms Scheisse. Ook omdat op mijn kinderen, net als hun soortgenoten, geen fluisterstand zit. Maar híer is dat allemaal no problemo, want we hebben geen buren! Mijn kleuters haarscherpe observaties (‘Hee mama, jouw billen trillen!’) of het aanzwellende ‘Mama, kijk eens? MAMA? MAMAMAMAMAMAAA!’? Just for us. Jaja, #genieten #buns­of­steel.’

Roos: ‘Mompeldemompel… Ughe­ughe… Mur­ melllllll… Sorry, wat zei je, Kim? Ik was afgeleid,
want ik lag ín de bank omgeven door een enorme hoeveelheid kussens midden in het poepgat van
mijn jongste te staren omdat hij het plotsklaps enorm fascinerend vindt dat hij een anus heeft en
hij mij graag met beeld én geluid (“Nu laat ik een scheet. Ruik je hem? Wahahahaha!”) van dat heuge­ lijke feit op de hoogte wilde stellen.

Kortom: mijn kin­deren hebben schijt aan privacy. Ik hecht er zelf ook weinig waarde aan, tot ellende van mijn echtgenoot die – opgegroeid in truttig Franstalig Canada – toen hij voor het eerst op Nederlandse stranden topless dames zag, aan een drankinfuus moest en daar twintig jaar later nog steeds verlekkerd over kan praten (“Je zag alles voorbijkomen! Grote borsten. Kleine appeltjes. Eigenwijze peer­ tjes. Een fruitschaal. Zo leuk!” – denk het Franse accent er even bij). Zelf vind ik het jammer dat Zandvoort  danig verpreutst is, want het eerste wat ik doe als ik thuiskom, is mijn bh uitslingeren en de dames lekker los in de kooi laten. Dat de buren dit kunnen zien, zal me aan mijn blote reetje roesten.’

Benieuwd naar de rest van het interview? Lees het artikel op bladzijde 136 en 137 in de nieuwe WENDY magazine 

Abonnement op WENDY Magazine:

Dit artikel is afkomstig uit WENDY, de ’Somebody’s watching you’ editie. De editie ligt in de winkel van 25 april t/m 12 juni. Wil je niets meer missen van WENDY? Neem een abonnement. Je kunt nu kiezen uit één van deze abonnementen. WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF