fbpx

Posters en spandoeken: dit is wat je er allemaal mee kunt doen

Als je voor een bedrijf werkt en op een beurs staat, dan wil je zo effectief en duidelijk mogelijk de aandacht van alle bezoekers kunnen trekken. Het promotiemateriaal wat je gebruikt is wat bezoekers het eerst zien en ook wat ze achteraf als eerste terug kunnen halen. Ook als je op school zit wil je jouw presentatie zo creatief mogelijk kunnen aanpakken. Je wilt dat het ondersteunend materiaal echt van toegevoegde waarde is. Daarnaast maken familieleden en supporters van sporters ook veel gebruik van ondersteunend materiaal. Val jij onder een van deze groepen? Of ben je opzoek naar een duurzame, maar creatieve manier om jouw boodschap over te brengen? Lees dan snel verder.

Een duurzame poster

Tegenwoordig willen we allemaal zo duurzaam mogelijk leven en handelen. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat we niet alleen een positieve bijdrage leveren aan onze natuurlijke omgeving, maar ook aan onze eigen gezondheid. Daarom houden we duurzaamheid op de voorgrond bij alles wat we doen. Zo kunnen we ook nog eens besparen op de centen. Als je in een positie staat waarin het belangrijk is om goed ondersteunend materiaal te hebben, dan kun je kiezen voor posters. Op een poster kun je namelijk veel informatie tegelijk kwijt. Mensen kunnen dan in een oogopslag zien wat jij duidelijk wilt maken. Je kunt dit duurzaam doen door de poster met een plastic laagje te laten afdrukken. Zo kun je jaren gebruik maken van dezelfde poster.

Een spandoek van duurzaam materiaal

Naast een duurzame poster, kun je ook een spandoek gebruiken om een boodschap over te brengen. Op een spandoek kun je echter minder tekst kwijt. Het is wel heel handig om heel snel op korte, maar krachtige manier je boodschap over te brengen. Ook bij spandoeken kun je ervoor kiezen om jouw boodschap op verschillende materialen te laten afdrukken. De meest duurzame manier om dit te doen, is door te kiezen voor een spandoek van mesh. Naast dat dit materiaal duurzaam is, gaat de wind er ook makkelijk doorheen. Zo kan je jouw boodschap ongestoord laten zien aan het voorbestemde publiek. Het materiaal is ook nog eens stevig, dus je kunt het lang opnieuw blijven gebruiken.  

Kortom, kun je op een duurzame manier jouw boodschappen overbrengen door middel van een poster of een spandoek. Kies ervoor om jouw poster af te laten drukken met een plastic laagje. Zo gaat jouw poster jaren mee. Als je voor een spandoek kiest, kun je het beste kiezen voor een spandoek van mesh. Het materiaal is stevig, winddoorlatend en super duurzaam.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF