fbpx

Patrick Kicken interviewt Sandy van Aert over werkgeluk

Laatst had Sandy de eer om geïnterviewd te worden door voormalig radio DJ Patrick Kicken voor zijn podcast Leven Zonder Stress. Als jij ook regelmatig nadenkt over leven, werk & welzijn, raden wij je dit interview van harte aan! Het werd namelijk een openhartig en eerlijk gesprek: Sandy deelt niet alleen haar professionele blik op werkgeluk, maar deelt ook haar persoonlijke verhaal. 

In het interview vertelt Sandy over de wetenschap van werkgeluk en haar persoonlijke reis daarin. Ze vertelt onder meer waarom wij vanuit de Empowerment Company met mensen werken vanuit wensen en verlangens (positieve psychologie), in plaats vanuit problemen. Ze praat met Patrick over zingeving én geeft waardevolle tips hoe je je werkdag het beste kunt indelen.

Ook vertelt Sandy over de moeilijke tijd waar ze twee jaar geleden opeens in belandde en hoe haar werk haar toen tot grote steun was.

Klik hier voor meer Happy@Work Podcast

Over Sandy

happy@work podcast Patrick Kicken interviewt Sandy van Aert over werkgelukSandy van Aert is psycholoog en werkgeluk-expert en wil met haar Happy@Work Podcast mensen helpen om meer (werk)geluk te vinden. Elke 2 weken delen we een podcast en blog van Sandy.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF