fbpx

Onze Wendy stapt over naar Talpa!

Wendy maakt na dertien jaar de overstap naar Talpa. Daarmee keert ze terug bij de zender waar haar tv-carrière van start ging, SBS6. 

Wendy zal de komende vijf jaar bij Talpa te zien zijn als presentatrice en actrice. Haar eerste nieuwe project wordt Dance Dance Dance, dat ze samen met Jandino gaat presenteren.

“Ik kijk ernaar uit om samen met Talpa Network verder te bouwen aan Wendy Multimedia, waar we vier jaar geleden succesvol mee zijn gestart,” zegt Wendy. “Ik heb heel veel zin om nieuwe televisieavonturen aan te gaan bij de zender waar ik ben begonnen! Ik krijg bij Talpa Network de ruimte om op hele innovatieve manieren met de kijkers in contact te zijn. Dat is voor mij de verdieping waar ik naar op zoek was.”

“Met Wendy halen we echt een triple A-ster binnen,” zegt John de Mol. “Zij heeft zoveel ervaring, zij is zo’n grote naam. Ik heb gemerkt dat dit steeds belangrijker wordt bij het grote publiek. Ik vind het geweldig om Wendy als persoon erbij te hebben, en ik ben er ook zeker van dat wij samen grote stappen kunnen zetten om het multimedia merk Wendy nog veel groter te maken dan het nu is.”

Wendy is sinds juli 2006 werkzaam geweest bij RTL, waar ze onder andere The Voice presenteert. “Ik heb bij RTL de kans gekregen om mij als presentatrice en als actrice enorm te ontwikkelen de afgelopen jaren. Ik ben RTL daar zeer dankbaar voor. Ik zal altijd terugkijken op een heel waardevolle en warme tijd.”

De multimedia ambities van Wendy sluiten volledig aan bij het doel van Talpa Network, om unieke content te produceren, eigen innovatieve technologieplatformen te bouwen en op die manier de consument te verbinden met de commerciële partners. Als presentatrice en met Wendy Multimedia gaat zij een belangrijke bijdrage leveren aan die verbinding.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF