fbpx

Onze nieuwjaarswens: Bring Insiya Back!

>> For English click here

Op 29 september 2016 werd de tweejarige Insiya op gewelddadige wijze ontvoerd door haar Indiase vader. Ondanks druk van het ministerie levert India het meisje niet uit. Haar Nederlandse moeder Nadia is wanhopig, maar strijdt door. En wij strijden met haar mee! Samen met misdaadverslaggever John van den Heuvel, die zich al jaren intensief met de zaak bezighoudt, starten wij een nieuwjaarskaart actie: #bringinsiyaback.

NADIA’S VURIGE NIEUWJAARSWENS

In een persoonlijke kaart aan Insiya schrijft Nadia haar vurige nieuwjaarswens. En dat is Insiya zo snel mogelijk weer in haar armen te sluiten. Wij steunen Nadia en hopen dat deze wens zich als een olievlek verspreidt. Dit zal Nadia de kracht geven om door te gaan.

Actie Nadia-Insiya ontvoerd

STEUN ONZE ACTIE OM NADIA TE STEUNEN

Door deze nieuwjaarswens van Nadia aan Insiya te delen via Facebook, Instagram of Twitter, steun jij onze actie. Vergeet niet de #bringinsiyaback te gebruiken.
Delen kun je doen door:
1) De repost-app te downloaden en het originele bericht te delen
2) een screenshot te maken van het bericht en de foto uit het bericht bij te snijden. Deze kun je opslaan op je filmrol en opnieuw plaatsen.

Benieuwd naar het achtergrondverhaal van Nadia en Insiya? In de nieuwste WENDY staat een uitgebreid interview en lees je hier.

Teaser speciale aflevering ‘Ontvoerd’

Intussen speelt de vader van Insiya in India vooral de vermoorde onschuld, zoals blijkt uit een speciale aflevering van ‘Ontvoerd’, die vanaf vandaag gratis is te zien op het on-demand kanaal Videoland.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF