fbpx

Ontspannen de kerstperiode in: wie wil dat nou niet?

Bij sommige staat ‘ie al een tijdje in huis… Wij zijn er op kantoor ook aan gaan geloven! We hebben het natuurlijk over de kerstboom. Nu de feestdagen weer voor de deur staan wil je dit niet zomaar aan je voorbij laten gaan! Hoe gezellig is het om ook op kantoor een kerstsfeer te creëren met een kerstboom en andere leuke accessoires? Als alles eenmaal staat is het prachtig maar wat er aan vooraf gaat is niet altijd even ontspannen. Wij geven je een paar tips om ook op jouw werk een gezellige en zorgeloze kerstsfeer te creëren.

1. Geven

Tijdens de kerstperiode en in het nieuwe WENDY magazine, draait alles natuurlijk om lief zijn en ‘geven’. Verras daarom je collega’s eens met een leuk (klein) kerstcadeautje. Van een zelfgemaakte kerstkaart tot een lekkere kerstsnack, met deze actie geef je je collega’s net dat extra kerstgevoel!

2. Kerstboom op kantoor

Dit jaar willen we geen dilemma’s over de vragen welke boom het mooist is, welke ballen we dit jaar weer willen kopen of wat voor versiering er moet komen. Door de service van Ambius zijn we op het kantoor van WENDY geheel in de kerstsfeer gekomen zonder na te hoeven denken over deze dilemma’s. Gericht op het ontzorgen rondom de kerstperiode komt Ambius bij bedrijven echt een ‘cadeautje’ opzetten. Het is een instant geluksfactor om ook op het werk in de juiste kerstsfeer te komen.

https://www.instagram.com/p/BqZonm9ltz0/

3. Ontspanning

Na al dat werken is het tijd voor wat ontspanning! Ga iets gezelligs met je collega’s doen. Een (simpel) kerstdiner of borrel kan al zoveel betekenen.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF