fbpx

Ontdek Nederland op de Italiaanse Vespa

Deze week staat in het kader van Italië. Ook in Nederland kun je in de Italië sferen komen. Heb jij namelijk al wel eens op een Vespa gereden? Verken op de Vespa verschillende delen van Nederland. In dit artikel lees je over verschillende plekken waar je een Vespa kan rijden. De lente special heeft als thema ‘naar buiten’ hierin lees je nog meer tips om buiten te kunnen doen. 

Ontdek de achterhoek!

‘Ontspan je lichaam, schouders los, hoofd leeg en gaan!’ Met deze woorden word je op pad gestuurd vanaf Motorette Vespa, waar je de scooters kan huren.. Al slingerend over landweggetjes langs boerderijen, weilanden en akkers. Over smalle bospaadjes door prachtige natuurgebieden en langs leuke dorpjes en vestingstadjes. Aangezien Motorette al de routes voor je heeft uitgestippeld, hoef jij dit niet meer te doen en kan je rustig genieten van de prachtige omgeving.

Italië in Belgisch Limburg

Ontdek het prachtige Haspengouw met de Vespa. Vespatours zorgt voor deze unieke ritten in de omgeving van Haspengouw. Vanaf het Kasteel van Ordingen vertrek je naar kleurrijke bloemsempracht, het weelderige fruit tot de mysterieuze landschappen in het najaar. Tijdens de rit zul je vooral veel fruit tegekomen. Bij Vespatours is het ook mogelijk om de rit af te sluiten met een lekker diner in de omgeving.

Verken Noordwijk op de Vespa

Beleef de schitterende omgeving van Noordwijk op een super leuke Vespa. Bij Vespa verhuur Noordwijk kun je deze prachtige scooters huren en ermee op pad gaan. Maak bijvoorbeeld een tocht door de duinen of tour door de polder langs de kagerplassen of ontdek de steden Leiden en/of Haarlem geheel in stijl.

Utrecht met een vleugje Italië

Uit voorliefde voor Italië ontstond het idee om het Italiaanse gevoel naar Nederland te brengen. Motorino Utrecht heeft voor jou de routes al uitgestippeld in Utrecht. Op deze manier kun je ontspannen van al het moois wat Utrecht te bieden heeft.

Op pad in de Betuwe

Linsen Scooter Verhuur verhuurt Vespa’s waarbij je een prachtige route kan maken in de Betuwe. De scooters hebben een toffe uitstraling en laten jou een stukje Gelderland zien. Ook is er de mogelijkheid om een stadsroute te doen in Arnhem of Nijmegen.

Plinius Homes

Het idee voor Plinius.homes komt voort uit het enthousiasme van een groep vrienden over Italië. Vaak deelden zij hun geheime tips van de mooiste huizen en plekjes in Toscane met vrienden, maar al hun tips verzamelen zij nu ook op hun nieuwe site Plinius Homes. Je vindt hier een selectie van prachtige villa’s in Toscane om te huren. Villa’s die allemaal persoonlijk door het team zijn bezocht en geselecteerd, op de prachtigste plekken en allemaal op een stijlvolle manier ingericht en gedecoreerd. Ook vind je er leuke tips over Toscane. Voor deze zomer zijn er nog een aantal plekken te huur, neem een kijkje op de site. Plinius is een brand new start up en de collectie huizen wordt de komende maanden verder uitgebreid, houdt de site in de gaten!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF