fbpx

O la la…Christian Grey en Anastasia Steele zijn terug op het witte doek

fifty shades darker

Heb jij ook zo lang uitgekeken naar de verfilming van het tweede deel van de Vijftig Tinten-trilogie? Vanaf 9 februari is Fifty Shades Darker in de Nederlandse bioscoop te zien. Wij mogen kaarten én de soundtrack van de film weggeven.

Ook deze keer kruipen Dakota Johnson en Jamie Dornan in de rollen van Anastasia Steel en Christian Grey. In dit deel probeert Christian Anastasia over te halen om terug te komen in zijn leven. Maar daar stelt ze wel een voorwaarde aan: ze eist een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians leven op, vastbesloten om hun dromen van een toekomst samen wreed te verstoren.

Winnen: kaarten voor Fifty Shades Darker én de soundtrack

WENDY online mag 5 x 2 kaarten weggeven én de soundtrack, waarop nummers staan van onder anderen Zayn & Taylor Swift, John Legend en Nick Jonas & Nicki Minaj.

Mail ons via winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. Fifty Shades en laat ons weten wie jouw eigen Christian of Anastasia is. Vergeet niet je adresgegevens te vermelden.

Deze actie is geldig tot 3 februari 2017. Op deze prijsvraag gelden onze voorwaarden.

Beeld: Universal Pictures
Video: Youtube/Universal PicturesWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF