fbpx

NUUD: de natuurlijke en irritatieloze deodorant + WIN

Heb jij al kennis gemaakt met NUUD-deodorant? NUUD is totaal onschadelijk voor je lijf en je gezondheid, zó onschadelijk dat je het zelfs kan eten! Als je op zoek bent naar een 100% veilige en irritatieloze deodorant, dan is dit misschien wel de oplossing!  

Natuurlijk is het belangrijk dat deodorant niet schadelijk is voor je lichaam en omgeving. NUUD gebruikt daarom geen aluminiumzouten in het product, maar microzilver. De volgende feiten over NUUD geven aan waarom je vaker natuurlijke producten zou moeten gebruiken:

  • NUUD is 100% dierproefvrij en milieuvriendelijk verpakt. De natuurlijke deodorant is dus niet alleen goed voor jezelf maar ook voor dieren en je omgeving.
  • De meeste deo’s moet je dagelijks aanbrengen. NUUD hoef je maar 2 keer in de week (in sommige gevallen 1 keer) aan te brengen. Het werkt namelijk 3 à 4 dagen lang.
  • Omdat NUUD geurloos is, bestrijd je met deze deodorant niet een (zweet)geur met een andere geur. Zo voorkom je ook een té sterke deodorant geur.
  • Het laat geen sporen achter in je kleding, je hebt dus geen zweetvlekken én geen witte vlekken in je mooiste kleding.

WIN

Wij mogen 3x een jaar lang NUUD-deodorant weggeven! Ben jij op zoek naar een goed werkende en natuurlijke deodorant? Schrijf dan onder het bericht op onze social media-kanalen Facebook en Instagram waarom jij deze deodorant moet winnen!

nuud

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF