fbpx

‘Na een scheiding van twee jaar, vonden wij de liefde opnieuw bij elkaar’

Op het verhaal dat Wendy en haar broer Mike vertelden over hun tattoo kregen wij honderden reacties. De mooiste verhalen delen wij om de week met jullie. Deze keer: Caroline (43) liet een tattoo zetten, nadat ze gescheiden was en twee jaar later toch weer de liefde terug vond in haar ex-man.

‘Mijn man en ik zijn negen jaar geleden officieel gescheiden. Ik heb alleen gewoond in een eigen huis en mijn man en ik hadden co-ouderschap over onze twee kinderen. Een zoon van inmiddels achttien en een dochter van nu zestien.’

Gestalkt door mijn ex

‘Wij hebben allebei tussendoor een relatie met iemand anders gehad. Maar na twee jaar gescheiden te zijn, kwamen we erachter dat onze liefde voor elkaar nog steeds groot is en groeiden we weer naar elkaar toe. Mijn ex-vriend – de man met wie ik een relatie had tijdens onze scheiding – begon mij te stalken. Hoe meer mijn man en ik naar elkaar toe groeiden, hoe meer hij mij lastigviel. Hij deed alles om ons geluk in de weg te zitten.Na twee jaar gescheiden te zijn vonden wij de liefde toch weer bij elkaar terug

Uiteindelijk is mijn stalkende ex-vriend opgepakt. Dit voelde zo raar. Ik had altijd het idee dat dit in films gebeurt, dat het mij niet zou overkomen. Ik ben een spontane, gewone vrouw en snapte er dan ook helemaal niets van dat mij dit overkwam.’

Liefde overwint alles

‘In het hele proces met de politie stond mijn man altijd voor mij klaar. Onze liefde voor elkaar was zo groot, dat we bijna zes jaar geleden besloten opnieuw te trouwen. Ter ere van die liefde heb ik een tattoo laten zetten: Amor Vincit Omnia, wat ‘liefde overwint alles’ betekent. En in ons geval is dat ook echt zo!’

Iets tastbaars voor ons

‘Ik heb de tattoo aan de rechterkant van mijn ribben laten zetten bij Tattoo Studio Vught. Waarom op mijn ribben? Omdat de tattoo voor mezelf is en voor niemand anders. Ik wilde iets tastbaars voor mezelf en voor ons. Als mensen een tattoo zien, vragen ze toch snel wat de betekenis ervan is en ik wil het verhaal niet altijd uit hoeven leggen.’

Tattoos zijn verslavend

‘Een hele poos geleden had ik al een kleine tattoo laten zetten. En anderhalve maand geleden heb ik mijn derde tattoo laten zetten, op mijn rug. Deze keer zonder betekenis, gewoon omdat ik hem mooi vind. Het laten zetten van een tattoo werkt heel verslavend. Aan een vierde denk ik nog niet. Ik zeg nooit nooit, maar ik wil de tattoos op plekken hebben die je kunt verbergen en die plekjes raken een beetje op’, lacht Caroline.

Wil jij ook je verhaal over je tattoo met ons delen? Mail naar online@wendymultimedia.nl en wie weet sta jij de volgende keer op WENDY online.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF