fbpx

Miljuschka over haar drive: ‘Ik heb de irritante gewoonte om allerlei projecten op te starten.’

Miljuschka raast, rent en werkt maar door, is daar soms doodmoe van, maar aan het eind is er altijd de trots en de dankbaarheid. Want hey, deze powervrouw doet het toch maar, in de traditie van omie, oma en moeder…

Drive

‘Er wordt mij vaak gevraagd waar mijn drive vandaan komt. Hoe het kan dat ik zo veel ballen in de lucht houd. Nu doet iedere vrouw met kids dat natuurlijk net zo goed als ik. Maar ik heb de irritante gewoonte om allerlei projecten op te starten. Soms zelfs volledig onbedoeld of ondoordacht. (Ja, je mag het ‘in zeven sloten tegelijk lopen’ noemen.) Iedere keer sla ik mezelf weer voor de kop als ik vloekend in de auto een race tegen de klok rijd of om twee uur ’s nachts vurig hoop dat ik de dag langer kan laten duren. Vandaar dat ik eind vorig jaar wederom besloot het rustiger aan te doen. Denk je dat het gelukt is? Nu klinkt dit misschien hysterisch. Maar ik zal even uiteenzetten wat er tot nu toe dit jaar op stapel staat.’

Servieslijn

Mijn servies dat na twee jaar ontwikkelen in de winkel komt te liggen. Was veel eerder de bedoeling, alleen was ik steeds niet tevreden over het resultaat. De lancering ervan bezorgt me slapeloze nachten. Het eten moet goed zijn. De aankleding verzorgd en een tikkeltje rauw.’

https://www.instagram.com/p/ButQF54hS-V/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Tijd-rollercoaster

‘Daarnaast ben ik eindelijk een cheese-cakeboek aan het schrijven. Ik heb al zo veel recepten uitgewerkt en gedeeld. Toch móét alles wat hierin staat nieuw zijn. Door mijn zelfbenoemde titel ‘cheese- cakequeen’ heb ik de lat nogal hoog gelegd. Dus je begrijpt: het moet perfect zijn, anders en educatief. Ik word er moe van als ik het mezelf hoor zeggen. Tegelijkertijd word ik van niks gelukkiger dan van bakken. Mijn ovens en keukenmachine draaien overuren om nieuwe versies te testen. Ik moest ook zo nodig naar Japan. Want dat is de food destination van de wereld. Dus dat is iets om vast te leggen. Zo geschiedde. Het tv-programma dat ik samen met mijn vriend over Japan maak, komt op 24Kitchen. Nu lijkt dat alleen maar genieten, samen met je vriend je een weg door Japan eten. In de praktijk vliegen we van jetlag naar jetlag en bestaat 80 procent van ons contact uit het vormgeven van het programma. Mijn vaste routine om aan te schuiven bij RTL Boulevard, columns te schrijven en kookvideo’s te maken, loopt naast alles wekelijks door. Mind you, we zitten pas in het eerste kwartaal van het jaar.’

Benieuwd naar de hele column van Miljuschka? Je leest het in de WENDY 26 die nu in de winkels ligt!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF