fbpx

Miljuschka brengt een ode aan haar dochter met epilepsie

Het is vandaag Internationale Epilepsie Dag, de dag waarop aandacht wordt gevraagd voor deze aandoening. Onze columniste Miljuschka heeft een dochter met epilepsie. In een Instagram post vertelt zij dat haar wereld even stil stond op de dag van de eerste aanval van haar dochtertje. Iets wat je niet als ouder voor je kind kunt oplossen. Ze zet vandaag haar dochter én het Epilepsiefonds in het zonnetje.

Kleine dingen

Nederland telt in totaal 120.000 mensen met epilepsie. Een aandoening die bij iedereen anders is. Miljuschka zegt in haar post: ‘Het is een aandoening waar je pas de ernst van inziet als je ermee te maken krijgt. Kleine dingen zoals fietsen en zwemmen kunnen en mogen niet meer alleen door het eventuele risico op een aanval.’ Tijdens haar deelname aan Dance Dance Dance vroeg Miljuschka al aandacht voor epilepsie door te dansen voor het Epilepsiefonds. Alle deelnemers mochten voor een goed doel dansen. Uiteindelijk heeft Miljuschka €25.000 bij elkaar weten te dansen!

https://www.instagram.com/p/BtviHTRhDeR/?utm_source=ig_web_copy_link

Wil je meer weten over epilepsie of zou je een donatie willen doen? Neem dan eens een kijkje op de website van het epilepsiefonds.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF