fbpx

‘Mijn hersentumor heeft mij ook geluk gebracht’

Op het verhaal dat Wendy en haar broer Mike vertelden over hun tattoo kregen wij honderden reacties. De mooiste verhalen delen wij om de week met jullie. Deze keer: Gina (29) liet een tattoo van een vrouwelijke strijder zetten, die staat voor de strijder die zij zelf is.

Levensverhaal

‘Een tattoo van een vrouwelijke strijder, die wilde ik al heel lang hebben. Ik ben die strijder en dat wil ik graag uitdragen. Via Instagram spotte ik het werk van een vrouwelijke tatoeëerder en ik wist meteen dat zij mijn tattoo moest zetten. Zij maakte zulke mooie kunstwerken op mensen.’

‘In mijn leven heb ik heftige dingen meegemaakt: misbruik op vroege leeftijd, een onveilige jeugd en weinig ruimte om mezelf te ontwikkelen. Op mijn achttiende ben ik moeder geworden en vier jaar geleden bleek ik een hersentumor te hebben. Een heel verhaal dus.’

Gelukkig na mijn tumor

‘De tumor die ik heb kan helaas niet volledig verwijderd worden en blijft groeien. Volgende maand wordt ik weer bestraald. Mijn tattoo wilde ik graag daarvoor laten zetten. Ik heb misschien wel veel verdriet, maar ook veel vreugde en dat wordt uitgebeeld in de tattoo.’

‘Vroeger was er flink veel ellende in mijn leven, maar sinds ik weet dat ik een hersentumor heb, heb ik gek genoeg niet zoveel verdriet meer. Ik heb ontdekt dat ik zélf controle heb over mijn vreugde en geluk en weet dat ik deze tumor aan kan! Mijn kinderen van tien en acht en mijn vriend Randy helpen mij erg bij dat geluksgevoel. Want wat brengt nu meer geluk dan dat gevoel van onvoorwaardelijk van elkaar houden?’

Sinds ik een hersentumor heb, heb ik het geluk gevonden

Op welke plek staat jouw tattoo?

‘Op mijn linkerbovenarm, omdat dit plekje het dichtst bij mijn hart is en ik op mijn rechterarm al een tattoo van een zigeunervrouw heb.’

Wie heeft hem gezet?

‘Sadyah van Desperado tattoo in Eindhoven.’

Een grote stap? 

‘De stap zelf vond ik niet groot. Ik had heel veel zin om de tattoo te laten zetten. Het kostte wel even tijd om mijn strijder op m’n arm te laten vereeuwigen. De eerste keer werden de lijnen gezet en de tweede keer werd het ingekleurd.’

Blijft het hierbij?

‘Voor mij is dit al tattoo nummer 7, maar hier blijft het vast niet bij. De volgende twee tattoo ideëen liggen alweer op de plank.’

Wil jij ook je verhaal over je tattoo met ons delen? Mail naar online@wendymultimedia.nl en wie weet sta jij de volgende keer op WENDY online.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF