fbpx

Met deze opdracht maak je jouw relatie spannender

Heeft jouw relatie een oppepper nodig of wil je gewoon nieuwe dingen uitproberen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Sex counselor Guusje Wannet, van Sensual Glow, heeft namelijk een leuke opdracht voor je. Bij deze spice it up opdracht vertelt ze dat er allerlei variaties zijn om iemand zo lang mogelijk te laten genieten. 

Bekijk de vlog hier

In onze nieuwe vlogserie geeft Guusje allerlei tips om je relatie een boost te geven. In deze vlog geeft Guusje jou een opdracht om het tussen de lakens wat spannender te maken. Naast het uitleggen van deze spice it up opdracht, geeft Guusje de benodigde tips en bijkomende voordelen wanneer je de opdracht zal uitvoeren met jouw partner.

Over Guusje

Guusje houdt zich altijd bezig met de vraag hoe ze haar liefdesleven en dat van anderen spectaculair kan houden. In haar vlogs neemt ze jou mee van tantra tot seksuele wetenschap. En onderzoekt ze lessen in de verleiding, liefhebben en sensualiteit. In haar praktijk Sensual Glow werkt Guusje als seksualiteit-, liefde- en relatiecoach met vrouwen en koppels die meer betekenis willen geven aan hun liefdesleven. Volg Guusje op Instagram om niks van haar te hoeven missen!

View this post on Instagram

GREAT QUESTIONS ASKED!!! Ik kreeg recent een geweldige vraag. Guusje wat is het verschil tussen Holistic Sacred Sexuality & Science Based Sexuality ? En van welke wijsheid maak jij gebruik in jouw praktijk? . Beide! Ten eerste geloof ik in de wetenschap. Why? Omdat het simpelweg informatie is dat onderzocht is, getest en gecontroleerd. Ik zorg dat ik altijd up to date ben met de laatste informatie beschikbaar in dit veld. Seks en pleasure is ongelooflijk simpel én bizar complex tegelijkertijd. Ik wil daarom graag weten waar ik over heb. Echte uitdagingen, verdienen echte antwoorden. Weten hoe seksualiteit werkt in het lichaam en in de psyche is onmisbaar als seksualiteit en relatiecoach/ therapeut/ teacher, als je het mij vraagt. Ik studeer dan ook altijd graag (mijn opleidingen kun je op mijn site vinden!) . Maar ik werk ook heel veel met Tantrische , Taoïstische en een meer holistische visie op seksualiteit in mijn praktijk. Waarom? Omdat sexualiteit ook zoveel beleving is. De betekenis van de ervaring kleurt je hele werkelijkheid. En daar zijn mooie rituelen, prachtige verhalen, metaforen, intenties en connecties onmisbaar bij. Het is prachtig en zo waardevol om vrouwen, mannen en koppels in deze ervaring mee te nemen. In de dagen en trajecten die ik geef is dit onmisbaar. En ook in mijn persoonlijk leven geven deze stromingen mij en ons zoveel levensplezier. . Als je meer wilt weten over hoe ik werk, kijk dan even op mijn site! Je kunt ook altijd geheel vrijblijvend informatie vragen. Ik beantwoord alles altijd zelf en alles is in 100% vertrouwen. . Liefs, Guusje ❤️#sensualglow #mywork

A post shared by Sensual Glow Guusje Wannet (@sensualglow) on

Bekijk ook: ‘Zo krijg je in bed wat JIJ wil‘, ‘Geef je relatie een boost met deze 3 tips‘ en ‘Deze massagetips zorgen voor meer seksuele energie‘.

(Visited 82 times, 1 visits today)

MEEST VIEWED

Blije momenten met onze
wekelijkse nieuwsbrief