fbpx

Met deze opdracht maak je jouw relatie spannender

Heeft jouw relatie een oppepper nodig of wil je gewoon nieuwe dingen uitproberen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Sex counselor Guusje Wannet, van Sensual Glow, heeft namelijk een leuke opdracht voor je. Bij deze spice it up opdracht vertelt ze dat er allerlei variaties zijn om iemand zo lang mogelijk te laten genieten. 

Bekijk de vlog hier

In onze nieuwe vlogserie geeft Guusje allerlei tips om je relatie een boost te geven. In deze vlog geeft Guusje jou een opdracht om het tussen de lakens wat spannender te maken. Naast het uitleggen van deze spice it up opdracht, geeft Guusje de benodigde tips en bijkomende voordelen wanneer je de opdracht zal uitvoeren met jouw partner.

Over Guusje

Guusje houdt zich altijd bezig met de vraag hoe ze haar liefdesleven en dat van anderen spectaculair kan houden. In haar vlogs neemt ze jou mee van tantra tot seksuele wetenschap. En onderzoekt ze lessen in de verleiding, liefhebben en sensualiteit. In haar praktijk Sensual Glow werkt Guusje als seksualiteit-, liefde- en relatiecoach met vrouwen en koppels die meer betekenis willen geven aan hun liefdesleven. Volg Guusje op Instagram om niks van haar te hoeven missen!

https://www.instagram.com/p/BwCnEcUF9RR/?utm_source=ig_web_copy_link

Bekijk ook: ‘Zo krijg je in bed wat JIJ wil‘, ‘Geef je relatie een boost met deze 3 tips‘ en ‘Deze massagetips zorgen voor meer seksuele energie‘.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF