fbpx

Meld je aan voor de gratis spaarchallenge van PorteRenee

2019 wordt een rijk jaar. Zeker als je meedoet aan de gratis spaarchallenge van PorteRenee. Gratis en voor niks helpt zij je om van sparen een succes te maken.

Geef je doelen de aandacht die ze verdienen

Dit jaar gaan we niet meer balen van die (te) lege spaarrekening, we gaan er iets aan doen. En ik ga je helpen. Ik kan wel steeds vertellen dat die 100.000 euro die wij ooit bij elkaar spaarden, zo’n verschil in ons leven maakt nu. Omdat we geen hoge woonlasten (meer) hebben, omdat we minder kunnen werken, omdat we financieel de ruimte hebben om lekker te doen waar we zin in hebben, maar wat heb jij daaraan? Beter kan ik je uitleggen hoe jij dat ook kunt bereiken. Hoe groot je spaardoel ook is. De eerste 1.000 euro, een buffer van 10.000 euro of misschien wel op langere termijn die 100.000 euro. Het maakt niet uit. Sparen is sparen.

Je ontvangt 4 mails vol content over sparen

Als je je inschrijft voor deze challenge krijg je vier mails vol nieuwe content, speciaal voor jou. Voor de trouwe volgers: je hebt het op PorteRenee dus niet eerder gelezen. Bij iedere mail zit ook een video waarin ik je inspireer, motiveer en gouden tips en tricks meegeef. Je krijgt ook een huiswerkopdracht. Deze opdrachten helpen je op weg naar je spaardoel. Maak je huiswerk leuk. Schenk er een wijntje bij, prik een olijfje, misschien samen met wat leuk gezelschap. En word vooral blij van het vooruitzicht dat sparen dit jaar écht gaat lukken. Ik ga er alles aan doen om je (verder) op weg te helpen. Doe je mee?

Liefs, RenéeWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF