fbpx

Marion Pauw schreef voor de nieuwe zomerspecial een zinderend verhaal over seks na je vijftigste op een eiland, lees alvast een voorproefje

Speciaal voor de zomereditie van WENDY schreef Marion Pauw een zinderend verhaal over wat er gebeurt als mannen op zekere leeftijd niet meer naar je kijken op straat,  je seksleven is ingedut en je je in je eentje inschrijft voor een Tantra-retreat op een eiland…. Online delen we een voorproefje.

Het is alsof mannen ruiken dat je niet meer vruchtbaar bent. Waar ze vroeger gretig hun ogen over je lieten glijden, op zoek naar plekken om in te bijten, te omvatten, te nemen, te penetreren, te bevuilen, of te bezitten, is het nu alsof je niet meer bestaat. Als een schim beweeg je je door straten, openbaar vervoer, feesten, bouwmarkten en supermarkt. De onzichtbaarheidsmantel van Harry Potter is er niks bij. Zelfs je eigen man is vergeten dat je nog een kut hebt. Natuurlijk neemt hij af een toe een bosje bloemen voor je mee en hebben jullie soms seks op zondag. Maar het is al lang niet meer zo dat zijn adem stokt wanneer je je uitkleedt. Of dat hij je tegen het aanrecht zet, omdat hij geen seconde langer meer kan wachten.

Het heeft grote voordelen dat je eindelijk op straat, in het openbaar vervoer, op feesten, in bouwmarkten en supermarkten kunt bewegen zonder aangerand te worden door al die grijpgrage ogen. Het geeft je de rust om ook eens iets anders te kunnen zijn dan iemand waar een piemel in kan. Je voelt dat het je daardoor allemaal niet meer zoveel kan schelen. Dat de ruimte die je inneemt ijl is. Was je eerder een bloeiende kamerplant, nu ben je een woestijn vol vrijheid.

Je gaat steeds vaker in je joggingpak naar de supermarkt en je doet steeds minder vaak make-up op. Je bent fanatiek gaan tuinieren en je leest dikke boeken over Griekse mythologie. Je overweegt om te stoppen met het verven van je haar. Het is heerlijk om niet de hele tijd meer je buik in te houden. Over een tot twee jaar gaan je kinderen de deur uit en wil je met je man erop uit met de camper. In het krappe bed boven de autocabine, wordt het lastig seksen. Dat vinden jullie geen van beiden een probleem.

Op een dag kijk je naar je naakte lichaam in de spiegel. Je ziet jezelf iedere dag in het voorbijgaan, maar deze keer is er iets waardoor je blijft staan. Misschien is het dat streepje zonlicht dat net over je smalle schouders strijkt en je verfijnde sleutelbeenderen oplicht. Je laat je ogen verder gaan over je kleine borsten. Je buikje met de tijgerstrepen. Je volle heupen. Je stevige dijbenen. Voor het eerst in je leven kijk je naar jezelf zoals moeders naar de verrukkelijke vetkwabbetjes van hun baby kijken. Je realiseert je hoe onaardig je altijd bent tegen dit unieke wonder der natuur dat kinderen heeft gemaakt, kilometers door de regen heeft gefietst, honderdduizend boterhammen heeft gesmeerd, genot heeft gegeven, pijn heeft ervaren en altijd, maar dan ook altijd door is blijven ademen.

Het hele zomerverhaal van Marion Pauw lees je in de zomerspecial die nu in de winkel ligt.

Zomerspecial van WENDY 

De nieuwe extra dikke zomerspecial van WENDY met als thema ‘Zomer op een eiland’ ligt nu in de winkel.  Een feestje om te maken en een feest om te lezen! We waren op de mooiste Nederlandse eilanden voor eilandinterviews met Noortje Herlaar, Edsilia Rombley en Tooske Ragas, reisden af naar Mallorca om binnenkijkers te maken bij Michael en Cindy Pilarczyk en drie andere Nederlanders die op Mallorca wonen en verzamelden de beste eilandtips voor de mooiste eilanden, met onder andere tips voor Curaçao, Kos en Bonaire. Natuurlijk ontbreekt ook Wendy‘s lievelingseiland Ibiza niet in dit zomernummer. Daarbij geven we een gratis cursus Spaans weg zodat je deze zomer uit de voeten kunt op je Spaanse eiland, schreef bestsellerauteur Marion Pauw een zinderend zomerverhaal over seks na je vijftigste en vind je in dit nummer de grote zomerhoroscoop. Je koopt de nieuwe zomerspecial van WENDY in de winkel of in onze online shop.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF