fbpx

Maak Lauri’s snelle persoonlijkheidstest

In plaats van verre reizen, is dit de tijd om de reis naar binnen te maken. Een luchtige reis dit keer, in ieder geval geen voor de hand liggende reis… Lauri, founder van One Day Retreat Ibiza en online magazine Nyepi, vindt persoonlijkheidstesten één groot feest. Misschien heb je de vorige ook al gemaakt? Dit is een heerlijk rapido testje: na één minuut geheid een positief resultaat. 

Zo doe je de persoonlijkheidstest

Men nemen een A4 papier (heel belangrijk) en een pen. De opdracht luidt daarna als volgt: teken een varkentje. Niet meer en niet minder. Het resultaat hoeft niet direct in het Louvre gehangen te worden (Lupin al gezien?). Dus ben je klaar, of wil de Bob Ross in jou toch nog even iets toevoegen?

De persoonlijkheidstest het varken

Waar staat het varkentje op het papier?
Staat het varkentje op het bovenste gedeelte? Dan ben je het type glas hervulbaar: een optimist en positief. Staat het varkentje in het midden? Realist. Aan de onderkant van het papier? Hi Maarten van Rossem, ofwel je gaat ietwat pessimistisch door het leven.

Het varkentje kijkt naar..
Links: traditie is belangrijk voor je en dit zullen dierbaren aan jou waarderen. Je denkt aan verjaardagen, speciale data etc.
Rechts: Een early adapter dat ben jij. Ofwel vernieuwend, actief en tradities zijn net even iets minder belangrijk.
Recht naar voren: een carrière bij Powned, dat lijkt jou wel wat. Discussiëren vind je heer-lak. Je hebt jouw hart op je tong.

Veel of weinig details?
Veel details: je linkerhersenhelft is dominanter, je bent analytisch en geduldig.
Weinig details: dan is jouw rechterhersenhelft dominant, ofwel je bent creatief, emotioneel en neemt meer risico.

De poten…
Minder dan vier poten: je bent onzeker of je bevindt je in een rumoerige periode in je leven.
Vier poten: je bent zelfverzekerd.
Meer dan vier poten: misschien is het goed om aan te kloppen bij een instantie voor een onderzoekje :-p.

De grootte van de oren…
De oren staan voor een luisterend oor bieden. Hoe groter des te beter je kunt luisteren.

Lengte van de staart…
Deze geeft de kwaliteit van je seksleven aan. Des te langer des te frequenter. Geen staart? Ah, dan staat het even op een heeel laag pitje.

de persoonlijkheidstestLauri Berkhoudt

Lauri is een dromer, maar maakt ze ook graag waar. Zo is ze twee jaar geleden naar Ibiza verhuisd, waar ze One Day Retreat Ibiza begonnen is met haar vriend. Een platform zoals Nyepi was haar tweede droom en ook deze heeft inmiddels vorm gekregen.

Met Nyepi wil Lau mensen al zo jong mogelijk bewust maken. Zodat ze iets liever voor zichzelf zijn en daarmee ook voor anderen. Ze wou dat ze sommige tools al veel eerder had geweten, daarom deelt ze deze nu graag met jou. Dit doet ze met veel humor en zelfspot. Ze vindt namelijk dat veel ‘spirituele’ mensen zichzelf zo serieus nemen. Ze ontzeggen zichzelf van alles en oordelen stiekem toch ook. Lau oordeelt zo min mogelijk en houdt zichzelf in balans door enerzijds veel te mediteren, de stilte op te zoeken en de natuur in te trekken. Daartegenover staan soms avonden die in de ochtend overgaan, waarbij het zomaar kan zijn dat ze met lamp en al naar beneden valt. Dit alles vormt voor haar een leven in balans. Waarom zou het een het ander uitsluiten?

Meer over geluk lees je hier.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF