fbpx

Maak kans op een e-bike van Batavus!

Houd je van lange toertochten op de fiets, maar is jouw eigen fiets hier eigenlijk niet zo geschikt voor? Dan hebben wij nu een unieke kans voor je. We mogen namelijk een elektrische fiets van Batavus weggeven: de Wayz E-go® Active Plus. Een comfortabele fiets, waarmee je letterlijk alle kanten op kunt!

Over de e-bike

Deze e-bike heeft een dichte kettingkast, wat erg fijn is voor het onderhoud. Daarnaast heeft deze fiets acht versnellingen, waardoor je overal met gemak kunt fietsen: over vlakke gebieden of juist wat meer heuvelgebieden. Het moderne display is centraal op het stuur geplaatst, zodat je hier goed zicht op hebt. Mocht je deze tijdens het fietsen willen bedienen, dan is dat ook goed nodig. Je hoeft hier je handen bijna niet voor te verplaatsen. Wel zo’n veilig idee, vinden wij! De fiets beschikt ook over sterke hydraulische remmen waarmee je krachtig en soepel tot stilstand komt. In de e-bike zit een krachtige middenmotor van het type Bosch Active Line Plus. De rotatie-, snelheids- en trapkrachtsensor zorgen voor een comfortabele en natuurlijke ondersteuning tijdens het fietsen.

E-bike van BatavusBE101166 3 H C.tif Maak kans op een e-bike van Batavus!

Kans maken?

Om kans te maken op deze topper, ga je naar Instagram. Volg Wendyonlinenl en Batavusfietsen en reageer onder de fietsfoto op ons eigen kanaal waarom jij deze e-bike graag zou willen winnen. De fiets is beschikbaar in de framematen: 48, 53 en 57. Afhankelijk van jouw lengte zullen we het framemaat kiezen dat het beste bij je past, zodat de fiets helemaal voor jou gemaakt is!WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF