fbpx

Maak kans op een bijzondere ontmoeting met prinses Laurentien

win een bijzondere ontmoeting met prinses Laurentien

Tijdens een event dat Bol.com op 2 februari organiseert, maak jij kans op een bijzondere ontmoeting met prinses Laurentien.

Onder leiding van onze WENDY online boekenrecensent, Janneke Siebelink, zal prinses Laurentien aanwezig zijn om gesprekken op gang te brengen tussen volwassenen en kinderen over uiteenlopende onderwerpen.

Advies van kinderen

De prinses deed dit al eerder voor het boek Nog Lang en Gelukkig – Voorleesboek voor volwassenen die de weg een beetje kwijt zijn, dat ze samen met Jeroen Smit schreef. Met het boek zetten ze de wereld op z’n kop. Leiders Ben van Beurden (Shell), Ahmed Aboutaleb (Rotterdam) en Herna Verhagen (Postnl) delen hun dilemma’s en kinderen geven advies. De kinderen kwamen met zeer frisse ideeën en adviezen.

Zo adviseerde een 10-jarige jongen aan de baas van een groot bedrijf die bang was voor het zwarte gat nadat hij zijn ontslag had genomen: ‘Je moet de moed vinden om iets anders te doen, maar vooral ook de moed vinden om niets te doen.’

win een bijzondere ontmoeting met prinses Laurentien

Doe mee en win!

Wil je dolgraag bij dit bijzondere event op 2 februari aanwezig zijn? Wij mogen 25 x 2 kaarten weggeven! Doe mee aan de prijsvraag en kom samen met je kind, nichtje, neefje, buurmeisje, of -jongetje naar dit event!

Wat moet je doen? Mail ons op welke vraag jij een verfrissend advies zou willen hebben van een kind naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. Laurentien. Vergeet niet om je adresgegevens erbij te vermelden!

De actie loopt tot vrijdag 27 januari. Op deze winactie gelden onze voorwaarden.

Beeld: Bol.comWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF