fbpx

Maaike Groen van Miss Green is, door publiek, verkozen tot Future Fashion Pionier!

Maaike, onze vaste blogger op het gebied van eco & fair fashion, is, door het publiek, verkozen tot winnaar van de Future Fashion Pionier verkiezing. De verkiezing is een initiatief van VPRO Tegenlicht dat op zoek is naar mensen met vooruitstrevende ideeën over de toekomst van mode. Er deden 184 kandidaten mee, en er hebben 1274 mensen op Maaike gestemd. 

Wij zijn super blij voor Maaike, ze heeft een duidelijke missie: “De modesector is in transitie. Alleen door samenwerking kunnen we de sector helpen en de goede richting opsturen. Brands, brancheorganisaties, platforms, overheid, fabrikanten, retailers, studenten en consumenten zijn allemaal nodig om de sector te herstellen en klaar te stomen voor toekomstige generaties. Miss Green is meer dan een duurzaam label, we zijn onderdeel van een beweging en daar zijn we trots op!”

Wat is nou duurzame kleding?

Op de duurzame kleding die je kan kopen bij Miss Green zit geen kankerverwekkende verf. Ook worden de katoenboeren niet ziek (omdat ze met pesticiden werken) of uitgebuit. Met duurzame kleding wordt niemand beschadigt en iedereen heeft er baat bij!

Maaike is vooruitstrevend en denkt aan de toekomst! Hoe mooi is het dat ze deze prijs heeft gewonnen. Wij hopen ook op een duurzame en fair fashion wereld en zijn daarom super trots op Maaike!

 

Heb je meer interesse gekregen in de eco en fair fashion? Lees dan deze blog over het aanbod van verschillende eco en fair merken die ons land rijk is.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF