fbpx

Luistertip! Leer manifesteren met de Manifestatie Podcast

Manifesteren, steeds meer mensen ontdekken het en willen ermee beginnen. Maar, hoe doe je dat? Als je nog geen ervaring hebt met manifesteren, kan het best lastig zijn om de juiste tools en informatie te vinden. Wij helpen je vast op weg met deze luistertip: De Manifestatie Podcast.

In De Manifestatie Podcast neemt Charlotte Meijvis, ook wel bekend als Charlies Choice, je mee in de wereld van manifesteren. Zo deelt Charlotte hoe ze zelf met manifesteren in aanraking is gekomen en wat dit voor haar heeft betekend. ‘Met manifesteren ga je echt geloven dat er meer mogelijk is, als je dat wil. Het heeft echt mijn leven veranderd’, deelt Charlotte in de eerste aflevering van de podcast.  Naast te vertellen over haar eigen ervaringen, gaat Charlotte ook met anderen in gesprek over hun kijk op manifesteren. Zo spreekt ze onder andere met online marketing business coach Debra van der Heide en ademcoach Lucie Swart.

Tips

Het horen van ervaringen van andere mensen is natuurlijk super inspirerend, maar hoe moet je zelf nu beginnen? In de podcast komen ook allerlei vragen voorbij zoals: wat is manifesteren nu eigenlijk en hoe manifesteer je liefde? Verschillende manifestatie tools, zoals visualiseren en het maken van een visionboard, worden in de podcast behandeld. Zo kun je stap voor stap ontdekken hoe manifesteren werkt en wat het voor jou kan betekenen.

Afleveringen duren ongeveer een half uur. Ideaal voor tijdens een wandeling of met een kopje thee op de bank. Neem een momentje voor jezelf en ontdek de wereld van manifesteren!

manifestatie podcast

Ben je benieuwd? Je vindt de podcast op Spotify of in je favoriete podcastapp.

WENDY Voorjaarsspecial over de kracht van manifesteren

De nieuwe voorjaarsspecial van WENDY ligt nu in de winkel. In de special lees je veel verhalen over het manifesteren van je eigen leven en het vinden van je levenskracht. In een vierluik vertellen Maxime Meiland, Kim Kötter, Halina Reijn en de zussen Anne en Esther Vedder over hun weg naar geluk en succes. Ook waren we thuis bij Frans en Mariska Bauer in Fijnaart, voor wie het heftige tijden zijn na het herseninfarct van Mariska. Hoe ze daarmee omgaan en waar ze hun levenskracht vandaan halen vertellen ze in een uitgebreid en openhartig interview. Ook maakten we een binnenkijker in het boshuis van Charlotte Labee, geven we veel tips die kunnen helpen om in je kracht te komen en vertellen we alle ins en outs over intermittent fasting.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF