fbpx

Life is a beach: 4 x de lekkerste strandtenten om op een zwoele zomeravond te blijven hangen!

Lange broeierige zomeravonden waarop anything can happen. Dít zijn de plekken waar het gebeurt deze zomer. En waar je bij de ondergaande zon geniet van de beste optredens. Hapje, drankje en zwoele klanken… That’s all you need!

1. IJzeren Man Strandhuys in Vught

Een stukje Ibiza midden in het Brabantse land, dat is het IJM Strandhuys. Of je nu een wijntje drinkt in de loungebanken aan het strand of eet op het terras met uitzicht op de prachtige recreatieplas De IJzeren Man, je waant je altijd ver van huis.

Tip: van thema en live cooking avonden tot burger weekenden tot seafood nights. De IJzeren Man organiseert deze zomermaand meerdere special events!

IJM

2. Strandzuid in Amsterdam

Op vakantie in eigen stad, zeggen Amsterdammers over hun stadsstrand achter de Rai. En zo voelt het ook als je neerstrijkt op deze idyllische plek. Je kunt er heerlijk healthy eten of aansluiten bij de gezelligste feestjes.

Tip: voor ‘De Grote Zomerklapper’ en gezellige borrelavonden ben je bij Strandzuid aan het juiste adres. Wat heb je te verliezen? Neem snel een kijkje in hun agenda!

Strandzuid

3. Barbarossa in Scheveningen

Aan het Zwarte Pad, weg van Scheveningse massatoerisme, ligt Barbarossa, een heerlijke strandtent met luxe loungebedden en een prachtig uitzicht op de Noordzee. Cocktailtje erbij, vers visje… meer heb je niet nodig voor een ultiem vakantie gevoel.

Tip: een ongelofelijk gezellige manier om de zondagmorgen te starten in Scheveningen is bij Barbarossa Breakfast Club. Ga daarom met het hele gezin of met familie en vrienden naar Barbarossa voor het leukste ontbijt van Scheveningen!

barbarossa

4. Hippie Fish in Zandvoort

De eigenaren van die andere populaire strandtent, Ubuntu Beach, openden een intiemere tweede plek: Hippie Fish. De vele planten, knusse hoekjes, vuurkorven en hippie vibe maken het een heerlijke hang-out voor een relaxte zomeravond.

Tip: heb jij binnenkort iets groots te vieren? Ga dan met je voeten in het zand bij Hippie Fish! Vuurkorven aan en vis zo van de grill; zij bezorgen jou een ultieme strandervaring!

Hippie Fish

5. EXTRA feest met onze zanger Nielson

Nielson: ‘Een van de meest legendarische zomeravonden heb ik beleefd met mijn band op Curacao. Na een heel hete show belandden we uiteindelijk met een stuk of twintig vreemde mensen in een zwembad. We dronken tot de zon opkwam en hadden de tijd van ons leven. Het had alles wat een memorabele zomeravond nodig heeft. Muziek, alcohol, zwembad, tropische temperaturen en de spanning van het onbekende.’

Tip: Nielson is te zien op Strandfestival Zand op 25 augustus 2018. Op 9 november start zijn clubtour door Nederland, en op 21 september brengt Nielson zijn nieuwe album Diamant uit.

Nielson

Er zijn nog zoveel mooie en leuke plekken in Nederland waar je naartoe kunt. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een fluisterbootje of sloep en ontdek de schoonheid van ons land vanaf het water.

 

 

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF