fbpx

Liefdesgedicht van BNN-presentator Tim Hofman

liefdesgedicht Tim HofmanDe poëziebundel Gedichten van de broer van Roos van BNN-presentator Tim Hofman is een regelrechte bestseller. Wij mogen van de BNN-presentator een van zijn gedichten publiceren op WENDY online. Eentje die van toepassing is omdat het Valentijn is.

‘Ik heb altijd een passie voor taal gehad en poëzie vind ik mooi door de compactheid en de spanningsboog ervan’, vertelt Tim. ‘Ik geloof dat jongeren best openstaan voor poëzie, als je het ze maar op een goede manier voorschotelt. Het hoeft namelijk helemaal niet grauw, zwaar en moeilijk te zijn.’

Tim Hofman de gedichten van de broer van Roos

Blind date

kwam ’r dus tegen?

alles in mij schreeuwde

doe het niet, doe het niet

toch overwegen?

wist wat ik wilde?

voel het niet, voel het niet

maar wat

niet valt te weten, is

nooit te vergeten, ik

meed je gezicht

alleen op mijn bed

beleef ik je

met mijn ogen dicht

– Tim Hofman

Fotografie: Jesje Veling

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF