fbpx

Liefde gaat door de maag! Verras jouw geliefde met deze heerlijke reep van Johnny Doodle

Wil jij je geliefde verassen met Valentijnsdag? Chocolade is het antwoord! Kom niet met een doosje bonbons aan zetten, maar met iets originelers. Bijvoorbeeld een reep van Johnny Doodle. Dit zijn niet zomaar chocolade repen. Deze zijn rijk bestrooit met heerlijke producten die zorgen voor een lekkere crunchy bite en een extra smaaksensatie. 

Love kokos

Ben jij een kokos liefhebber? Wist je dat het je laat zien in hoeverre jij in staat bent jezelf liefde te geven. Laat staan de liefde die je kan geven aan een ander! Tijdens het proeven van deze reep is het dus een perfect moment om jouw geliefde te vertellen hoeveel hij of zij voor je betekent. En dat doe je natuurlijk op een dag als Valentijnsdag.

031220211103 453489PAK Liefde gaat door de maag! Verras jouw geliefde met deze heerlijke reep van Johnny Doodle

Dark Coconut Crunch

Johnny’s chocochef werd voor het eerst geïnspireerd voor een nieuwe smaak tijdens een bezoek aan een warme en tropische fabriek in Noord-Italië. Het rijke en romige aroma van de glanzende witte kokosparels sprak hem meteen aan. Na een heerlijke smaaksessie wist hij dat hij dit niet voor zichzelf kon houden. En zo ontstond Johnny’s nieuwe Dark Coconut Crunch-reep!

Deze reep van Johnny Doodle bevat pure chocolade bestrooid met kokos. De gladde kokosstukjes liggen als satijn op je tong en worden aangevuld door de knapperige verrassing van het kokoskoekje. Het kan je doen denken aan de binnenkant van de bekende kokosmakron. Een lekkere hoog kwaliteit chocolade reep gecreëerd met mooie ingrediënten. Wat wil je nog meer? De smaak is exclusief verkrijgbaar bij Jumbo.

Is kokos nou niet helemaal jouw ding, maar Johnny Doodle wel? Ze hebben nog veel meer geweldige repen in hun eigen shop. Neem hier een kijkje.

Who’s Johhny?

Johnny Doodle heeft een eigen chocoladefabriek in Nederland waar eigen repen worden ontwikkeld en geproduceerd zonder dat er concessies worden gedaan op smaak. Ze zijn ooit ontstaan uit liefde voor lekker eten. En maken de chocolatier toegankelijk voor iedereen, door de beste chocolade naar de supermarkt te brengen. De repen zijn verkrijgbaar bij Jumbo, Plus en Coop, maar ook internationaal! Amerika en Duitsland genieten namelijk ook van de heerlijke repen van Johnny Doodle.

Wil jij nou ook een heerlijke reep proeven? Ren dan naar de dichtstbijzijnde supermarkt of neem een kijkje op johnny-doodle.nl.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF