fbpx

Lief zijn voor jezelf maakt je een gelukkiger mens

Ben jij wel vaak genoeg lief voor jezelf? Veel vrouwen zijn kritisch over zichzelf en dat is goed, maar we moeten niet vergeten hoe belangrijk het is om soms wat liever voor onszelf te zijn. Dit maakt je namelijk een gelukkiger mens.

Jezelf wat meer gunnen en aandacht geven, zorgt bovendien voor betere resultaten. Zowel op privé als werkniveau. Wij geven je verschillende tips om dit proces wat makkelijker te maken, want ook wij weten: lief zijn voor jezelf is soms moeilijker dan het lijkt.

Maak fouten!

Zelfcompassie is de balans tussen zelfacceptatie en je persoonlijke groei. In plaats van jezelf naar beneden halen na het maken van een fout, is het de bedoeling dat je realistisch naar jezelf blijft kijken en je focust op ervaring en ontwikkeling. Van fouten kan je namelijk alleen maar leren. Wanneer je lief voor jezelf bent zorgt dit voor meer geluk, een grotere motivatie om dingen te bereiken, een beter zelfbeeld én minder stress. Al deze dingen samen zorgen simpelweg voor meer succes in het leven.

Je snapt: zelfcompassie is ontzettend belangrijk en fouten maken mag. Blijf reflecteren. Je hoeft je niet meer te focussen op negatieve gedachten, maar sluit je hier ook niet voor af. Reflectie is het sleutelwoord, dit zal alleen maar persoonlijke groei als gevolg hebben.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF