fbpx

Leuke cadeaus om jouw dankbaarheid aan je vriendin te tonen

RitualsVandaag is het de ‘werelddag van de dankbaarheid’. Dé uitgelezen dag om dankbaar te zijn voor je vriendschappen. Wij weten hoe belangrijk deze zijn voor je levensgeluk en daarom hebben wij een overzichtje gemaakt met leuke cadeaus die je kunt geven om je dankbaarheid te tonen!

  1. Wie wordt er niet blij van Rituals? Neem bijvoorbeeld deze Limited Edition ‘Express Your Soul’ shower oil. €8,95,- via Rituals.
  2. S. Oliver parfum So PureLiefde gaat niets voor niets door de maag. Bij de Yoghurt Barn (verschillende locaties) kun je onwijs lekker high tea’en voor €19,95,- p.p. (vanaf 2 personen).
  1. Een parfum dat natuurlijkheid en puurheid belichaamt en staat voor het goed in je vel zitten en genieten van het pure leven. Wie wil dat nu niet! So Pure van s.Oliver voor €22,99,- via s.Oliver.
  1. Ontwerp je eigen Tony’s Chocolonely reep, met een eigen unieke boodschap voor je vriend(in). Wedden dat dit in de smaak valt! €5,70,- via Tony Chocolonely.avocado bff ketting

 

  1. Dit is een grappige: een avocado ‘bff’ ketting! €17,95,- via Etsy.
  2. De 250 dingen die je met je vrienden gedaan moet hebben? Die staan allemaal in het ‘Bucketlist boek voor vrienden’. Na het uitvoeren van de opdrachten zullen jullie elkaar nog veel beter kennen. €12,50,- via Bol.com.
  3. Koken voor je vrienden wordt nu wel heel makkelijk met het ‘Koken voor familie en vrienden’ kookboek van Masterchef winnaares Julie Goodwin. €11,60,- via Bol.combucketlist boek voor vrienden

Cadeaus kun je kopen, maar natuurlijk ook zelf maken! Wat dacht je van:

  1. Zelf een vriendenboekje maken. Plak hier de leukste, gekste en mooiste foto’s van jullie in. Schrijf of print er leuke quotes van jullie bij. Versier het met leuke stickers, plaatjes en anderefröbeltjes. Inspiratie via Pinterest.
  1. weckpot met handgeschreven briefjesEen weckpot versieren en vullen met handgeschreven briefjes. Schrijf hierop leuke en lieve berichten, quotes, complimentjes etc. Inspiratie via Pinterest.

In de webshop van Wendy Online zijn nog meer toffe cadeaus te vinden!

Heb jij een bijzondere vriendschap, speciale vriendengroep of ben je gewoon heel erg blij met jouw beste vriend(in)? Deel hier een foto van jullie en laat ons weten waarom deze vriendschap jou zo dierbaar is. Heeft jullie foto de meeste stemmen, dan win je een door s.Oliver verzorgd weekend in Maastricht.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF