fbpx

Leesfeest: life after Valentine

leesfeest life after valentine

Janneke Siebelink is Hoofdredacteur Boeken bij bol.com. Voor Wendy zoekt ze voor de rubriek Leesfeest naar boeken die jou geluk brengen, je het leven even doen vergeten of juist extra laten sprankelen. Deze week gaat ze in op het leven na Valentijnsdag…

Om te beginnen, een paar feiten:

  • Ruim 40 procent van de ondervraagde mannen geeft aan Valentijnsdag wel eens vergeten te zijn, tegenover 16% van de vrouwen.
  • Drie op de vijf vrouwen is wel eens teleurgesteld geweest door het Valentijngeschenk van haar partner. Bij mannen is dit aantal echter nagenoeg gelijk; 55%.
  • 31% van de ondervraagde vrouwen gaf aan ‘niets aan Valentijnsdag te doen’. Bij de mannen was dit echter 44%.
  • Dertig procent van alle ondervraagden zou Valentijnsdag liever verplaatsten. De maanden juli en augustus zijn hiervoor de populairste opties.
  • 9% van de ondervraagden gaf aan depressieve gevoelens te krijgen rond 14 februari. (Onderzoek onder 782 Nederlandse mannen en vrouwen.)*

My funny Valentine

Ik hoop dat jij gewoon een mooie dag hebt gehad, en dat als iemand anders je niet trakteerde, jij dat zelf lekker deed! Massage van een ander (want: cadeaubon), bloemen op de stoep, champagne in je navel, sushi op je rug.

Zo standaard.

Een goed boek, veel beter.

Daarom, drie boeken waar je echt iets aan hebt!

leesfeest dertig datesDertig dates cadeau – Noor Spanjer

Noor gelooft niet in ware liefde – of in ieder geval niet in het romantische ideaalbeeld van één uitverkorene die een leven lang meegaat. Als ze vlak voor haar dertigste weer single wordt, besluit ze haar liefdesleven in eigen hand te nemen: voor haar verjaardag vraagt ze geen cadeaus maar dates. Dertig dates cadeau is het verhaal van deze cadeautjes en van de ervaringen die eruit volgen.

leesfeest liefdesroepLiefdesroep – Hannah Cuppen

Liefdesroep is het vervolg op de bestseller Liefdesbang van Hannah Cuppen. In haar eerste boek Liefdesbang besprak Hannah Cuppen bindingsangst en verlatingsangst en wat je hieraan kunt doen.

In haar tweede boek Liefdesroep pakt zij wederom een thema aan waar velen mee worstelen. Hier kun je mijn interview met Hannah bekijken, over haar tweede boek.

leesfeest hotel hartzeerHotel Hartzeer – Susan Smit & Marion Pauw

In Hotel Hartzeer delen Smit en Pauw hun eigen ervaringen, praten ze met experts als psychologen en neurologen, en geven ze praktisch advies om liefdesverdrietigen door de dagen heen te loodsen. Een boek vol wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat voor slagveld de liefde kan zijn. Een boek voor in de agenda, het verschijnt 11 april dit jaar.

Tot volgende week!

Janneke

Winnen?

Wil jij een van deze boeken winnen? Mail via winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. Liefde. Vergeet niet te zeggen welk boek jij wilt winnen en vergeet ook niet je adres te vermelden!

Deze actie geldt tot 25 februari 2017. Op deze prijsvraag gelden onze voorwaarden.

Janneke Siebelink is Hoofdredacteur Boeken bij bol.com (lees.bol.com) en doet daar wat ze het allerliefste doet: inspireren en auteurs en lezers verbinden. Voor Wendy zoekt Janneke met liefde naar boeken die jou geluk brengen, je het leven even doen vergeten of juist extra laten sprankelen.

*Bron: http://www.valentijnstips.com/valentijnsdag-onderzoek
Beeld: Shutterstock en Bol.comWENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF