fbpx

Leesfeest: boeken over moedig zijn

Janneke Siebelink is hoofdredacteur Boeken bij bol.com. Voor WENDY online zoekt ze voor de rubriek Leesfeest naar boeken die jou geluk brengen, je het leven even doen vergeten of juist extra laten sprankelen. Deze week boeken over het onderwerp moed.

leesfeest factor moedNee zeggen. Of juist ja zeggen. Iets niet doen. Of iets juist wél doen… Moed tonen op je werk, thuis en op straat is niet vanzelfsprekend. In ‘Factor moed’ lees je over situaties waar moed is getoond ondanks risico’s. Op een beeldende manier gaat dit boek in op het vermogen tot moed, oordeelsvorming, falen en volharding en reikt handvatten aan voor medewerkers, managers, moeders & vaders om moed te houden. Het boek is geschreven door Marinka Lipsius en Remco Claassen. Marijke is een ervaren leidinggevende. Ze adviseert organisaties over leiderschap en talentmanagement, beklom de Kilimanjaro en is spreker en schrijver. Remco Claassen is een gerenommeerd spreker en schrijver.

Meer moedige verhalen lezen?

Help jezelfHameeda Lakho

leesfeest factor moedHeb je iets heel aangrijpends meegemaakt? Ben je bijvoorbeeld ontslagen of na jaren gescheiden? En vraag je je af hoe je er ooit weer bovenop komt? In Help jezelf ontdek je hoe je zelfs in de meest onvoorstelbare omstandigheden op jezelf kunt blijven vertrouwen. Aan de hand van indrukwekkende verhalen over misbruik, scheiding, vermissing, verlies en ziekte, laat Lakho zien dat je tijdens het verwerken van je trauma verschillende fases doorloopt. Ze helpt je om uit te vinden welke fase voor jou relevant is en hoe je daarmee om kunt gaan. Lakho werd als kind jarenlang zowel geestelijk als lichamelijk mishandeld. Gesterkt door haar ervaringen, reikt ze handvatten aan voor veerkracht en herstel. Laat je inspireren, motiveren en informeren door lifecoach Hameeda Lakho en leer je innerlijke strijd overwinnen.

 

Fouten maken moed – Remko van der Drift

leesfeest factor moedLeren van je fouten is een enorm cliché. Maar dan moet je ze wel kúnnen maken. We roepen heel makkelijk dat je fouten mag maken. Maar is dat eigenlijk zo? Mogen we wel falen van onszelf en onze omgeving? Nee! Dit komt omdat het ons ontbreekt aan fouten maken moed: het verwelkomen van dat wat meestal niet welkom is. En dat is zonde. Niet omdat je de hele dag maar fouten moet maken. Maar omdat fouten maken moed je helpt je volledige potentieel te benutten! Dit boek helpt je om deze fouten maken moed te ontwikkelen.

 

 

 

 

Winnen?

Wil jij een tas vol dappere boeken winnen? Laat ons weten wat het dapperste is wat jij ooit hebt gedaan. Mail naar winactie@wendymultimedia.nl o.v.v. Dapper. Vergeet niet je adresgegevens te mailen! Deze actie loopt tot 31 mei. Op deze prijsvraag zijn onze voorwaarden van toepassing.

Tot volgende week! Janneke

 Janneke Siebelink is Hoofdredacteur Boeken bij bol.com (lees.bol.com) en doet daar wat ze het allerliefste doet: inspireren en auteurs en lezers verbinden. Voor Wendy zoekt Janneke met liefde naar boeken die jou geluk brengen, je het leven even doen vergeten of juist extra laten sprankelen.

 WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF