fbpx

Laat je meeslepen door de bijzondere bioscoopfilm Till + win tickets

De meeslepende film Till moet je gezien hebben. Het is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Mamie Till Mobley’s. In de film zie je hoe zij strijdt voor gerechtigheid voor haar vermoorde zoon. Welke obstakels dit met zich meebrengt en hoe groot haar liefde voor haar zoon , zie je in deze film. Benieuwd? Jij kan tickets winnen!

Wanneer Mamie Till Mobley’s haar zoon Emmett Till uitzwaait voor een vakantie met zijn neefjes in Mississippi, beseft ze nog niet dat ze hem nooit meer levend terugziet. Haar zoon wordt in 1995 op brute wijze gelyncht. Ze is er kapot van, maar besluit te strijden voor gerechtigheid voor haar veertienjarige zoon. Haar strijd laat zien hoe de kracht van een moeder een beweging op gang zette, die de hele wereld schokte.

Oerkracht

Neem de zakdoekjes maar mee naar de film, want dit is een echte tranentrekker. De hoofdrol wordt gespeeld door de geweldige actrice Danielle Deadwyler. Je ziet haar pijn, verdriet, maar ook de oerkracht die in haar naar boven komt. De andere rollen worden gespeeld door Jalyn Hall, Frankie Faison, Haley Bennett, Whoopi Goldberg, Tosin Cole, Kevin Carroll, Sean Patrick Thomas, Jayme Lawson, Roger Guenveur Smith en John Douglas Thompson.

bioscoopfilm Till

Win twee filmtickets!

Voor de film Till mogen wij 3 x 2 filmtickets meegeven. Zo maak je kans:

  • Volg @wendyonlinenl op Instagram en Facebook
  • Like de post van deze winactie
  • Laat ons weten met wie jij naar deze film wil
  • Schrijf je in via onderstaand formulier

That’s it! En nu maar hopen. De winnaar ontvangt een week na plaatsing een privé bericht vanuit Wendy Online met verdere informatie.

[sibwp_form id=172]

Bekijk hieronder de trailer.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF