fbpx

Kom jij ook niet genoeg buiten? Verwerk zo frisse lucht in je dagroutine!

Nu het lente is en het warme weer eraan komt, worden we steeds herinnerd dat we iedere dag naar buiten moeten, en dat de frisse lentelucht goed voor ons is. Dat is ook zeker zo, maar toch hebben velen van ons het moeilijk met ons dagelijkse uitje en komen niet genoeg buiten. Kom deze lente meer naar buiten met deze aanraders!

Fiets naar je werk

Een simpele manier om je tijd in de buitenlucht te verhogen, is door je OV-chipkaart thuis te laten en hem in te ruilen voor je fietssleutel. Fietsen of wandelen naar je werk is niet alleen goedkoper en duurzamer, maar ook beter voor je fysieke gezondheid en immuunsysteem.

Openlucht diner

Heb je lekker voor jezelf gekookt of krijg je vrienden over de vloer? Kies er dan voor om af en toe buiten te eten of borrelen aan je tuintafel. Voor wat extra warmte kun je kaarsen aansteken of een deken erbij pakken. Wil je echt lekker kunnen tafelen in de tuin ongeacht de temperatuur? Investeer dan in een buitenhaard.

Neem je work-out naar buiten

Als je al regelmatig sport, doe dit dan eens buiten voor de ultieme gezondheidsboost voor je lichaam en je geest. Neem je sportroutine mee naar buiten: in de tuin, op het balkon, of in het park. Yoga, pilates, of gewicht oefeningen kun je gemakkelijk in de open lucht beoefenen en misschien vind je wel de ideale rustgevende plek voor jouw sportmoment! Bonus tip: neem een avondwandeling voordat je naar bed gaat om daarna te slapen als een roos!

Ontspannen is nog nooit zo gezond geweest

Als je geen zin hebt om te bewegen, maar toch de voordelen van de buitenlucht wil: neem je Netflix serie of boek mee naar buiten! Pak wat kussens en een deken en creëer een knusse hoek op je tuinset van Kees Smit, of stoel buiten. Om het extra gezellig te maken kun je wat buitenverlichting ophangen of je favoriete geurkaars aansteken. Pak wat snacks en iets te drinken erbij, en jouw ontspan moment kan niet beter! WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF