fbpx

Kom in je kracht met de nieuwe Body & Mind-special van WENDY

Vanaf vandaag ligt de nieuwe Body & Mind-special van WENDY in de winkel, met daarin heel veel goede tips en inspiratie om lekker in je vel te zitten en rust in je hoofd te vinden. Ook vertellen bekende Nederlanders als Sylvia Geersen, Gwen van Poorten, Rens Kroes en Michael en Cindy Pilarczyk over hoe zij de balans tussen hun body en mind bewaren. Deze special edition werd gemaakt in samenwerking met de Huishoudbeurs, waar aanstaande zaterdag Wendy’s Wereld van start gaat.

In Wendy’s Wereld op de Huishoudbeurs is van alles te beleven, van yogaworkshops, handlezen tot Q&A’s met bekende Nederlanders. Daarnaast kunnen bezoekers kennis maken met de producten van SportCity, Just2BFit, Da Drogisterij, Shabbies Amsterdam, The Little Green Bag en Corendon. Er zijn tal van leuke activiteiten en prijzen om te winnen! Bij een kaartje voor de Huishoudbeurs kunnen bezoekers nu voor 2 euro de Body & Mind-special van WENDY erbij krijgen.

Inspiratie voor je geestelijke gezondheid

In de Body & Mind-special vind je volop inspiratie om beter voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid te zorgen. Wendy’s yogalerares Judith van Hal, die met veel liefde de yogalessen tijdens de WENDY-retreats op Ibiza verzorgt, stelde een serie samen van elf yogaoefeningen voor meer kracht en rust in je hoofd. Hoogleraar Max Nieuwdorp, schrijver van de bestseller Wij zijn onze hormonen, vertelt wat hormonen met ons doen als we 20, 30, 40, 50 of 60 zijn. We delen drie heerlijke gezonde recepten van Rens Kroes, Wies Verbeek vertelt hoe je gelukkig oud kunt worden en trendwatcher Denise Kortlever neemt ons mee in de wereld van ons eten in de toekomst.

Balans

Hoe bewaren Bekende Nederlanders die onder hoge druk moeten werken de balans in hun leven? Sylvia Geersen, nu te zien in De Bachelorette, vertelt hoe ze bij Special Forces al haar trauma’s kon verwerken en hoe bidden nu haar kompas is. ‘Daarmee bewandel ik het pad van zelfreflectie. Door mezelf steeds af te vragen: wat wil ik? En vooral: wat wil ik niet? Bidden houdt me stabiel en geeft me structuur.’ Michael Pilarczyk verkocht inmiddels 250 duizend exemplaren van zijn boek Master your mindset, leef je mooiste leven en leeft zelf samen met zijn vrouw Cindy op Mallorca ook zijn mooiste leven, vertelt hij in een interview. Vanuit hun studio aan huis sturen ze hun gedachtegoed succesvol de wereld in, terwijl ze op het eiland daarnaast hun eigen groenten kweken en lange wandelingen maken door de bergen en genieten.

Shabbies Amsterdam by Wendy

Voor haar samenwerking met Shabbies Amsterdam reisde Wendy van Dijk af naar haar geliefde Ibiza voor een fotoshoot. ‘Ik ben supertrots op mijn nieuwe SHABBIES AMSTERDAM BY WENDY-collectie’, vertelt ze in de bijpassende fotoreportage. ‘Ik heb de items samen met Shabbies Amsterdam ontworpen en ik denk dat we elkaar goed aanvullen.’ De collectie van laarsjes, tassen en slippers is vanaf 9 maart te koop.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF