fbpx

Kijktip! Na twee succesvolle films komt Huisvrouwen Bestaan Niet naar het theater

Na twee succesvolle bioscoopfilms en een nominatie voor een Gouden Kalf komt ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’ naar het theater! In de herkenbare en humoristische voorstelling ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’, maken we kennis met drie vrouwen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier. 

De drie ‘huisvrouwen’

De drie hoofdrollen worden gespeeld door Rian Gerritsen, Lieneke Le Roux en Anouk Maas. Rian speelt Marjolein en kun je kennen van haar rol in de luizenmoeder.  Lieneke Le Roux speelde eerder al in Broos en Oogappels en speelt Loes. Gijsje wordt gespeeld door Anouk Maas, haar kun je kennen van o.a ‘Goede Tijden, Slechte Tijden.’  De 29-jarige Gijsje heeft smetvrees en een breed skala aan angsten. Ze werkt bij een reclamebureau en is een echte carrièretijger. Verder wil ze graag moeder worden. Wanneer Gijsje, haar moeder en zus uit huis dreigen te worden gezet, gaan de twee zussen op zoek naar mogelijkheden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen.

Body & mind

Naast haar theater- en televisiewerkzaamheden geeft Anouk Yoga & Health trainingen. “In mijn klas focussen we op sterkte, flexibiliteit, balans en focus. Ook geef ik ademhalingstrainingen om je fysieke en mentale krachten te ontdekken. Vervolgens kun je dit vertalen naar jouw dagelijks leven”, vertelt Anouk op haar site. Meer weten over Anouk Maas? Ze staat in de komende special! Hier vertelt ze meer over haar visies op het gebied van body & mind.

De voorstelling is vanaf deze maand te bezoeken.WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie. 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF