fbpx

Kijktip: De bioscoop film Alles op tafel met Linda de mol wil je zien

De film ‘Alles op tafel’ met Linda de Mol draait nu in de bioscoop. Het is een remake van de Italiaanse hit ‘Perfetti Sconosciuti’, waarin Linda opnieuw met Peter Paul Muller een stel vormt net zoals in ‘Gooische vrouwen’. ‘Alles op tafel’ is de perfecte film om naartoe te gaan met je vrienden of familie. 

Een spel

De film gaat over zeven vrienden die samenkomen voor een gezellig etentje. Op een gegeven moment stelt iemand voor om een spelletje te spelen. Iedereen moet zijn telefoon op tafel leggen en alle berichtjes die binnen komen – sms’jes, Facebook-berichten en e-mails – worden met de hele groep aan tafel gedeeld. Door de berichten die ze lezen, leren ze een andere kant van elkaar kennen. De spanning onderling stijgt en al snel komen hun grootste geheimen boven water.

Alles op tafel

De zeven vrienden worden gespeeld door: Lies Visschedijk, Ramsey Nasr, Eva Crutzen, Waldemar Torenstra en Diederik Ebbinge, Peter Paul Muller en Linda de Mol. De regie is in handen van Will Koopman en Frank Houtappels bewerkte het scenario. Beiden werkten ook aan ‘April, May en June’ en de ‘Gooische vrouwen’ films.

Linda de Mol vertelt aan RTL Boulevard hoe ze op het idee kwamen voor deze film. Linda: ‘Het idee kwam van een vriendin van mijn broer, zij is Italiaans, en had jarenlang geleden deze film in Italië gezien. John had geen tijd om de film te kijken en schoof het naar mij.’ Daarnaast vindt Linda het echt een onderwerp dat nu speelt. ‘We leven met telefoons waar alles in staat en dat kan natuurlijk ook naar buiten komen als het verkeerd gaat.’

Première 

Wendy van Dijk ging afgelopen dinsdag naar de première van ‘Alles op Tafel’. Op Instagram schrijft ze dat het een geweldige film is geworden. Ze heeft tranen gelachen en geboeid gekeken naar alle verwikkelingen. Ze noemt het een échte aanrader.

Klik hier voor meer informatie over de film ‘Alles op Tafel’.

Lees ook: Speel deze Halloween het Spookslot bordspel!

Neem een abonnement op de Wendy-specials

4 x WENDY-special

 + Cadeaupakket van Salt of the Earth t.w.v. €29,45

Nu voor €17,50

Bij een jaarabonnement op de WENDY-specials (vier nummers per jaar) ontvang je nu een heerlijk cadeaupakket van Salt of the Earth gratis. Salt of the Earth maakt milieuvriendelijke en natuurlijke huidverzorgingsproducten en is dé nummer 1 op het gebied van natuurlijke deodorant. 100% natuurlijk en samengesteld op basis van minerale zouten, magnesium en Aloë Vera. Het pakket bestaat uit een roaming hand was, natural roll-on deodorant, natural spray deodorant en een natural deodorant stick.

Website pomotie x samenwerking Wadse en Mathilde leven een zelfvoorzienend bestaan in het midden van Frankrijk: 'We drinken water uit onze eigen bron'WENDY Zomer special

Zomer op een eiland!


Een special vol eilandliefde en eilandinspiratie.


 

LAAT JE INSPIREREN DOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF